Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kritik dostál slovu a vytetoval si Rulíkův podpis. Pochlubil se snímky, týmu poděkoval

Pokud získáme medaili, vytetuju si jméno trenéra Radima Rulíka na lopatku. Tak zněl slib, který dal začátkem května skeptický hokejový fanoušek při pohledu na nominaci českého hokejového výběru. ČTĚTE TAKÉ: Hokejisté by za zlato měli dostat miliony. Před 14 lety byla euforie větší, říká Vampola To, co se mu tehdy zdálo být nemožné, se ovšem stalo […]
Menej ako 1 min. min.

Pokud získáme medaili, vytetuju si jméno trenéra Radima Rulíka na lopatku. Tak zněl slib, který dal začátkem května skeptický hokejový fanoušek při pohledu na nominaci českého hokejového výběru.

ČTĚTE TAKÉ: Hokejisté by za zlato měli dostat miliony. Před 14 lety byla euforie větší, říká Vampola

To, co se mu tehdy zdálo být nemožné, se ovšem stalo skutečností. Češi totiž na domácím šampionátu v neděli 26. května slavili a z finálového zápasu si odnesli zlato. Své slovo fanoušek Pavel Řepa dodržel.

Od týmu si vyžádal Rulíkův vzorový podpis, který si nechal vytetovat. Odpověď mu přišla od oficiálního účtu českého hokeje. Žádost účet přesdílel s jednoduchou odpovědí: „OK.“

Nyní se už Řepa pyšní novým tetováním. „Pocity jsou skvělé, tetování bylo provedeno naprosto profesionálně. A ještě jednou děkuju za vítězství na domácím mistrovství světa,“ řekl pro CNN Prima NEWS fanoušek, který je na mistry světa patřičně hrdý.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Petr Pavel přijal na Pražském hradě české hokejisty. Hadamczik mu dal zlatou medaili

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie