Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Krokodýl v Austrálii terorizoval děti a požíral psy. Skončil v polévce a na grilu

Australská policie ve svém prohlášení uvedla, že dravec pronásledoval děti i dospělé a útočil na ně z vody. Údajně měl také ulovit několik místních psů, informuje CNN. Po konzultaci s místními i ochránci přírody policie zvíře zastřelila. ČTĚTE TAKÉ: Bledý, vyzáblý a strašidelný. Australský podzemní mravenec nese jméno lorda Voldemorta Policejní seržant Andrew McBride v rozhovoru pro […]
Menej ako 1 min. min.

Australská policie ve svém prohlášení uvedla, že dravec pronásledoval děti i dospělé a útočil na ně z vody. Údajně měl také ulovit několik místních psů, informuje CNN. Po konzultaci s místními i ochránci přírody policie zvíře zastřelila.

ČTĚTE TAKÉ: Bledý, vyzáblý a strašidelný. Australský podzemní mravenec nese jméno lorda Voldemorta

Policejní seržant Andrew McBride v rozhovoru pro televizi ABC sdělil, že ze zvířete udělali polévku, opekli ho na grilu a několik kousků i zabalili do banánových listů a upekli. „Byla to poměrně velká hostina a spousta lidí se dobře najedla,“ řekl policista.

Ke střetům s krokodýly dochází v Austrálii poměrně pravidelně, informuje CBS News. Například v květnu loňského roku napadl dravec muže, který se potápěl u pobřeží severního Queenslandu. Během stejného měsíce byly také uvnitř dvou predátorů nalezeny ostatky Australana, který se ztratil při rybaření ve vodách zamořených krokodýly.

Masožraví plazi jsou však v Austrálii od roku 1971 zákonem chráněni, protože tehdy je pytláctví přivedlo na hranici vyhubení. V reakci na zhoršující se situaci loni jeden australský politik prohlásil, že nastal čas zvážit návrat k jejich vybíjení.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Přemnožení divočáci terorizují Ústí: Žerou slepice i králíky. Bojíme se na zahradu, tvrdí lidé

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie