Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kroměříž, srdci blíž – Galerie venku v Nitre

Na pešej zóne prebieha výstava „Kroměříž, srdci blíž“ v rámci projektu „Galerie venku“. Táto výstava už zavítala do miest ako Kroměříž, Brno, Kopřivnice a Olomouc, a po Nitre sa presunie do Ostravy. Projekt prišli predstaviť pán Pavel Zrna, vedúci odboru kultúry, cestovného ruchu a pamiatkovej starostlivosti mesta Kroměříž, a pani Daniela Jelínková, ktorá má na […]
Menej ako 1 min. min.

Na pešej zóne prebieha výstava „Kroměříž, srdci blíž“ v rámci projektu „Galerie venku“. Táto výstava už zavítala do miest ako Kroměříž, Brno, Kopřivnice a Olomouc, a po Nitre sa presunie do Ostravy.

Projekt prišli predstaviť pán Pavel Zrna, vedúci odboru kultúry, cestovného ruchu a pamiatkovej starostlivosti mesta Kroměříž, a pani Daniela Jelínková, ktorá má na starosti partnerské mestá a propagáciu.

Výstava ponúka pohľad na  zaujímavé miesta, najväčšie turistické atrakcie a známe pamiatky mesta Kroměříž. Slúži nielen na zoznámenie sa s mestom, ale predovšetkým ako pozvánka k návšteve nášho partnerského mesta.

Pri prezentácii výstavy, ktorá sa uskutočnila 17. júla, sa obyvatelia Nitry osobne porozprávali s predstaviteľmi mesta Kroměříž, ktorí nám z Moravy priniesli ochutnať výborný Kroměřížský vdolek a obdarovali našich občanov rôznymi darčekovými predmetmi, ktoré využijú práve v týchto horúcich letných dňoch.

Ďakujeme za návštevu a pozývame všetkých na prehliadku výstavy, ktorá je na pešej zóne do 28. júla.

Juliana Janíková
foto: Roman Oravec

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie