Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Krvavý Karol III. na portréte. Camilla sa teší, fanúšikovia sa hádajú: Je to spojené s nebezpečenstvom

15.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Peter Rhys Williams). Kráľ Karol III odhalil svoj nový portrét. Obraz od Jonathana Yea mal osloviť kráľovnú Camillu. Iný názor majú internetoví užívatelia, ktorých pobúril krvavý obraz vládcu. Píšu o nebezpečenstve. Kráľovná Camilla mala radosť z portrétu Karola III.Foto: shutterstock/Peter Rhys Williams 14. mája odhalil svoj oficiálny portrét Karol […]
Menej ako 1 min. min.

15.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Peter Rhys Williams).

Kráľ Karol III odhalil svoj nový portrét. Obraz od Jonathana Yea mal osloviť kráľovnú Camillu. Iný názor majú internetoví užívatelia, ktorých pobúril krvavý obraz vládcu. Píšu o nebezpečenstve.

Kráľovná Camilla mala radosť z portrétu Karola III.
Foto: shutterstock/Peter Rhys Williams

14. mája odhalil svoj oficiálny portrét Karol III., ktorý vytvoril renomovaný umelec Jonathan Yeo. Obraz zobrazuje vládcu v uniforme waleskej gardy. Zatiaľ čo manželka panovníka sa vraj tešila z toho, ako bol kráľ na portréte zachytený, užívatelia internetu jej nadšenie nezdieľajú. V komentároch sa objavili návrhy, že krvavo červená na obrázku môže predstavovať nebezpečenstvo.

Kráľovná Camilla mala radosť z portrétu Karola III. „Podarilo sa ti to!“

Ukazuje sa, že portrét Karola III. bol objednaný v roku 2020, pri príležitosti 50. výročia vtedajšieho princa z Walesu ako člena The Drapers‘ Company. Na obraze môžeme vidieť Karola III. s mečom v ruke a motýľom na pravom ramene.

Umelec neskôr vysvetlil, že motýľ mal symbolizovať Karolovu premenu z princa na kráľa. Podľa informácií zverejnených na webovej stránke BBC mala obraz už skontrolovať kráľovná Camilla.

„Áno, podarilo sa ti to zachytiť“

– povedala kráľovná umelcovi, čo on sám bral ako veľký kompliment.

POZRITE TIEŽ AJ: Princ Harry „v slzách“. Všetko kvôli kráľovi Karolovi III a princovi Williamovi. „Je to poriadny kop do zubov“

Karol III a jeho portrét pod paľbou. „Vyzerá to, že je v plameňoch.“

Prácu Jonathana Yea však užívatelia internetu neocenili. V komentároch na platforme X bolo veľa kritických hlasov.

„Je to oficiálny portrét britského kráľa Karola. Vyzerá, že horí“, „Už sa ani nesnažia byť diskrétni. Červená je farba spojená s nebezpečenstvom“, „Prečo sa zobrazuje v zlom svetle?“ „Strašný portrét“

– napísali pobúrení komentujúci.

Pripomeňme, že v posledných mesiacoch mali poddaní veľké obavy o zdravie svojho panovníka. Už je známe, že Karol III. bojuje s rakovinou. Na túto tému však nebolo odhalených veľa detailov. Počas jedného zo svojich posledných stretnutí sa kráľ rozprával aj s veteránom britskej armády Aaronom Mapplebeckom. Bývalý vojak kráľovi prezradil, že keď sa liečil na rakovinu, liečba mu spôsobila stratu čuchu a chuti. Vládca vraj priznal, že sa mu stalo to isté.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nadáciou princa Harryho a Meghan Markle sa zaoberala prokuratúra. Hovorí o „trestnej činnosti“

Kráľ Karol III hovoril o svojom boji s rakovinou. Prezradil, s akými VEDĽAJŠÍMI ÚČINKAMI liečby sa potýkal

The post Krvavý Karol III. na portréte. Camilla sa teší, fanúšikovia sa hádajú: Je to spojené s nebezpečenstvom appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie