Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Krvavý konflikt mezi kamioňáky na Domažlicku. Dva skončili pobodaní v nemocnici, jeden v cele

„Od včerejších večerních hodin se zabýváme násilným trestným činem, ke kterému došlo na Domažlicku. Jednalo se pravděpodobně o konflikt mezi třemi muži, při kterém byli dva z nich vážně zraněni a museli být transportováni do nemocnice,“ cituje mluvčí policie Barboru Šmaterovou web Krimi Plzeň. ČTĚTE TAKÉ: V Oklahomě popravili dvojnásobného vraha. Byl jsem zdrogovaný, nic si nepamatuju, […]
Menej ako 1 min. min.

„Od včerejších večerních hodin se zabýváme násilným trestným činem, ke kterému došlo na Domažlicku. Jednalo se pravděpodobně o konflikt mezi třemi muži, při kterém byli dva z nich vážně zraněni a museli být transportováni do nemocnice,“ cituje mluvčí policie Barboru Šmaterovou web Krimi Plzeň.

ČTĚTE TAKÉ: V Oklahomě popravili dvojnásobného vraha. Byl jsem zdrogovaný, nic si nepamatuju, hájil se

„Na parkovišti ve Folmavě jsme převzali dva asi čtyřicetileté muže s bodnými zraněními ve středně těžkém až vážném stavu a letecky jsme je transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín,“ potvrdila mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

Třetího muže policie zadržela. „Provádíme s ním procesní úkony. Více informací sdělíme, až to bude možné,“ dodala Šmaterová s tím, že pro obviněného navrhnou policisté vzetí do vazby. Stíhají ho z dvojnásobného pokusu o vraždu. Dva zranění jsou Ukrajinci. Třetí muž – podle Krimi Plzeň by se mělo jednat o útočníka – je z Litvy.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vražda mladé ženy v Teplicích. Policie obvinila zadrženého muže, hrozí mu výjimečný trest

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie