Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kryptoinvestori sa môžu tešiť. Obchodovať s kryptomenami už môžu aj na novej českej burze DASE

Kryptoinvestori majú dôvod na radosť. Nová česká kryptoburza DASE je už spustená a prináša sľubnú budúcnosť. Táto nová platforma bola predstavená počas veľtrhu BTC Prague. Pýši sa funkciami najmä v prospech investora a orientuje sa nielen na lokálny, ale celoeurópsky trh. DASE stojí na základoch skúseného tímu, ktorý je zodpovedný aj za vývoj kryptomenovej zmenárne […]
Menej ako 1 min. min.

Kryptoinvestori majú dôvod na radosť. Nová česká kryptoburza DASE je už spustená a prináša sľubnú budúcnosť. Táto nová platforma bola predstavená počas veľtrhu BTC Prague. Pýši sa funkciami najmä v prospech investora a orientuje sa nielen na lokálny, ale celoeurópsky trh.

DASE stojí na základoch skúseného tímu, ktorý je zodpovedný aj za vývoj kryptomenovej zmenárne Anycoin. S plánom stať sa lídrom nielen na lokálnom trhu, burza DASE sa zaväzuje poskytovať prvotriedne služby a podporu svojim klientom, čo jej pomôže preraziť aj v širšom európskom prostredí.

Navštíviť Base Dawgz

Plán stať sa najväčšou burzou v Európe a zlepšiť zákaznícku podporu

Oficiálne spustenie burzy sa uskutočnilo 14. júna, počas medzinárodnej európskej konferencie BTC Prague. Napriek tomu, že je reč o úplne novej platforme, ambície jej zakladateľov nemožno prehliadnuť. Tou najväčšou je stať sa jasnou voľbou pre európskych obchodníkov a tým dať svetu najavo, že aj Česká republika patrí k priekopníkom v kryptopriestore.

Jednou z hlavných výhod novej českej burzy je proklientský prístup. Platforma kladie dôraz tam, kde ostatné kryptomenové burzy zlyhávajú. Investori nebudú vystavení žiadnym nejasným procesom, príliš dlhým čakacím dobám alebo nedostatočnou zákazníckou podporou. Všetky problémy rieši nonstop podpora a to v rôznych európskych jazykoch.

Obchodovanie kryptomien. Zdroj: shutterstock.com/Ground Picture

Ďalšou výhodou kryptomenovej burzy DASE je, že používatelia budú mať možnosť realizovať obchody vo všetkých lokálnych menách. Vďaka tomu je možné vynechať zdĺhavý medzikrok – meniť eurá na doláre alebo iné podporované fiat meny. Do konca roku 2024 by mala platforma svojim klientom sprostredkovať obchodovanie až so 100 kryptomenovými pármi. To všetko na uživateľsky prívetivom rozhraní v desktopovej aj mobilnej verzii.

Klienti ocenia aj to, že počas prvých troch mesiacov burza ponúka nulové poplatky za transakcie. To môže pomôcť hlavne novým obchodníkom, ktorí ešte len plánujú svoj debutový vklad do dynamického kryptosveta.

Tím podieľajúci sa na vývoji tejto platformy má s kryptomenami dlhoročné skúsenosti. Ide o skupinu českých vývojárov, ktorá stojí za vznikom najväčšej kryptomenovej zmenárne v Českej republike – Anycoin.

Využite akciu nulových poplatkov a zaregistrujte sa ešte dnes. Česká burza DASE so sebou prináša nové príležitosti, nových investorov a nový kapitál, z čoho môžu vyťažiť aj projekty ako napríklad Base Dawgz. Čo je najlepšie, viacreťazcový Base Dawgz si stále môžete zaistiť za atraktívnu predpredajnú cenu.

Využite rozširujúce sa obchodné možnosti s viacreťazcovým projektom Base Dawgz

Inšpirovaný adrenalínovým basejumpingom, projekt Base Dawgz spája slobodu s inováciou. Tento projekt využíva najmodernejšie Web3 technológie a tým zabezpečuje interakciu naprieč viacerými ekosystémami.

Svojim používateľom totiž ponúka bezkonkurenčnú a zároveň bezpečnú viacreťazcovú službu. Cieľom projektu je vytvoriť decentralizovanú platformu, ktorá majiteľom tokenu DAWGZ poskytne ideálny priestor na vykonávanie obchodných transakcií.

Predpredaj Base Dawgz. Zdroj: basedawgz.com/sk

Kľúčovou vlastnosťou projektu Base Dawgz je teda využitie viacreťazcovej technológie, ktorá zabezpečuje interoperabilitu medzi viacerými sieťami. Srdcom projektu je jeho natívny token DAWGZ, ktorého spomínanú interoperabilitu možno využiť v rámci piatich rôznych sietí, konkrétne: Base, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain a Avalanche. Jedinečnú vlastnosť umožňujú integrované a overené technológie premostenia Wormhole a Portal Bridge.

Ďalšie z výhod projektu Base Dawgz sú:

Rýchlosť transakcií – vďaka interoperabilite sú transakcie spracovávané rýchlejšie a efektívnejšie. To obchodníkom dovoľuje rýchlo reagovať na zmeny trhu a chopiť sa príležitosti, ktoré sa v daný moment naskytnú. Okrem toho, Base Dawgz poskytuje aj nízke transakčné poplatky, čo je plus pre používateľov, ktorí vykonávajú frekventované transakcie.

Bezpečnosť projekt využíva pokročilé technológie na ochranu údajov a finančných prostriedkov svojich majiteľov. Tým sa znižuje riziko útokov a zaručuje sa bezpečnosť obchodov.

Komunita – srdcom projektu Base Dawgz je jeho komunita. Ako správny meme coin, prostredníctvom transparentných a pravidelných aktualizácií so svetom komunikuje v priateľskom duchu.
Komunitné odmeny projekt spúšťa kampaň „Be Social for Airdrop“, do ktorej sa používatelia môžu zapojiť prostredníctvom sociálnej siete na X (bývalý Twitter). Tvorbou a zdieľaním obsahu získavajú body, ktoré po skončení predpredaja môžu vymeniť za tokeny DAWGZ.

Token DAWGZ od spustenia predpredaja len v priebehu pár dní presiahol hranicu jeden milión dolárov. Vyzbieraná čiastka len dokazuje jeho skutočné využitie v súčasnom dynamickom kryptopriestore. Predpredaj nájdete na oficiálnej webovej stránke projektu, kde si tokeny zakúpite výmenou za USDC, USDT, BNB, AVAX alebo SOL. V aktuálnej fáze si token môžete zakúpiť za cenu 0,00527 dolárov.

Token Dawgz

Záver

Projekt Base Dawgz transformuje kryptotrh svojou viacreťazcovou platformou. Vďaka moderným technologickým platformám Wormhole a Portal Bridge, Base Dawgz poskytuje investorom rýchlejšie a ekonomicky výhodnejšie obchodné možnosti.

S iniciatívami ako “Be Social for Airdrop” projekt tiež buduje silnú komunitu, čím zvyšuje svoju atraktivitu pre nových i skúsených investorov. Tieto kvality umiestňujú projekt Base Dawgz na popredné miesta v kryptosvete. Navyše jeho prípadné spustenie na novej európskej kryptomenovej burze DASE by mohlo viesť k ideálnej obchodnej príležitosti, nielen pre investorov, ale aj nadšencov meme projektov.

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

The post Kryptoinvestori sa môžu tešiť. Obchodovať s kryptomenami už môžu aj na novej českej burze DASE appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie