Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kryptomagazín opäť najčítanejším ekonomickým portálom na Slovensku

Slovenský portál KryptoMagazin.sk, špecializujúci sa na témy ako kryptomeny, blockchain technológie, ekonomika a investovanie, sa v apríli 2024 stal najčítanejším ekonomickým webom na Slovensku. S počtom 722 336 unikátnych návštevníkov predbehol aj etablované ekonomické weby ako O Peniazoch (660 576 návštevníkov) či FinWeb (565 856 návštevníkov). Tieto výsledky boli zaznamenané a overené nezávislým meracím nástrojom […]
Menej ako 1 min. min.

Slovenský portál KryptoMagazin.sk, špecializujúci sa na témy ako kryptomeny, blockchain technológie, ekonomika a investovanie, sa v apríli 2024 stal najčítanejším ekonomickým webom na Slovensku.

S počtom 722 336 unikátnych návštevníkov predbehol aj etablované ekonomické weby ako O Peniazoch (660 576 návštevníkov) či FinWeb (565 856 návštevníkov). Tieto výsledky boli zaznamenané a overené nezávislým meracím nástrojom IAB Monitor, kde je KryptoMagazin.sk členom.

Skvelá spolupráca celého tímu

CEO KryptoMagazin.sk, Ľuboš Kovár, dodáva:

Od založenia portálu sme si dali za cieľ stať sa mostom medzi tradičným finančným svetom a novými technológiami. Chceme našim čitateľom pomôcť zorientovať sa v dynamickom svete digitálnych aktív a inovácií vo finančnom sektore. Teší ma, že sa nám darí tento cieľ napĺňať a že si čitatelia našu snahu cenia.

Šéfredaktorka portálu, Henrieta Balázsová, sa k tomuto úspechu vyjadrila:

Som nesmierne hrdá na náš tím a na kvalitnú prácu, ktorú odvádza. Tento úspech len potvrdzuje, že našim čitateľom prinášame obsah, ktorý je pre nich relevantný, zaujímavý a hodnotný. Neustále sa snažíme zlepšovať a prinášať tie najčerstvejšie informácie z oblasti kryptomien, blockchainu a ekonomiky.

Úspech KryptoMagazin.sk nie je náhodný. Je výsledkom tvrdej práce, odbornosti a snahy prinášať overené a kvalitné informácie. Portál ponúka nielen aktuálne spravodajstvo, ale aj hĺbkové analýzy, podrobné návody či vzdelávacie články, ktoré pomáhajú čitateľom lepšie porozumieť často komplexným témam.

Zmena v preferenciách Slovákov?

Fakt, že portál zameraný na kryptomeny a blockchain technológie predbehol v návštevnosti tradičné ekonomické médiá, môže signalizovať zmenu v preferenciách slovenských čitateľov. Ukazuje sa, že verejnosť má čoraz väčší záujem o informácie týkajúce sa inovatívnych technológií a ich vplyvu na ekonomiku a finančný svet.

KryptoMagazin.sk sa stal dôveryhodným zdrojom informácií pre širokú verejnosť a lídrom vo svojom segmente. Tento úspech je záväzkom do budúcnosti – motivuje celý tím pokračovať v nastúpenej ceste a prinášať čitateľom tie najlepšie a najaktuálnejšie informácie zo sveta kryptomien, blockchainu a digitálnej ekonomiky.

Pokračujeme ďalej

Náš tím sa neustále rozširuje o nových talentovaných redaktorov z oblasti kryptomien, ekonomiky a investovania. Vďaka tomu dokážeme pokrývať čoraz širšie spektrum tém a prinášať našim čitateľom ešte kvalitnejší a hodnotnejší obsah.

Okrem textového obsahu na našom webe pracujeme aj na tvorbe vzdelávacích a analytických videí na našom YouTube kanáli. Budeme radi, ak nás podporíte odberom a pomôžete nám tak šíriť povedomie o fascinujúcom svete kryptomien a inovatívnych financií.

Dať odber

Sme tiež hrdí na našu úspešnú spoluprácu s poprednými spoločnosťami v oblasti kryptomien a investovania, ako sú Binance či XTB. Tieto partnerstvá nám umožňujú prinášať našim čitateľom exkluzívny obsah, odborné analýzy a jedinečné pohľady na dianie vo svete digitálnych aktív a moderného investovania.

Veríme, že aj vďaka týmto spoluprácam a neustálemu rastu nášho tímu budeme aj naďalej poskytovať tie najlepšie a najaktuálnejšie informácie pre našich čitateľov.

Za náš aprílový úspech vám úprimne ďakujeme.

The post Kryptomagazín opäť najčítanejším ekonomickým portálom na Slovensku appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie