Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kryptomeny medzi celebritami

V posledných rokoch sa kryptomeny stali významnou súčasťou finančného sveta, pričom ich popularita a prijatie neustále rastú. Tento trend sa odrazil aj v investičných portfóliách mnohých celebrít, ktoré sa rozhodli vstúpiť do sveta digitálnych aktív. Podľa nedávnej správy spoločnosti Arkham Intelligence, ktorá analyzuje blockchainové dáta, je medzi celebritami s najväčším objemom držby kryptomien bývalý americký […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných rokoch sa kryptomeny stali významnou súčasťou finančného sveta, pričom ich popularita a prijatie neustále rastú. Tento trend sa odrazil aj v investičných portfóliách mnohých celebrít, ktoré sa rozhodli vstúpiť do sveta digitálnych aktív. Podľa nedávnej správy spoločnosti Arkham Intelligence, ktorá analyzuje blockchainové dáta, je medzi celebritami s najväčším objemom držby kryptomien bývalý americký prezident Donald Trump, ktorý vlastní digitálne aktíva v hodnote približne 7 miliónov dolárov.

Donald Trump, známy svojimi podnikateľskými a politickými aktivitami, sa v posledných rokoch zapojil aj do kryptomenového priestoru. Jeho portfólio zahŕňa výnosy zo zbierky NFT s názvom TRUMP, ktoré predstavujú približne 5,1 milióna dolárov. Okrem toho sa Trump nedávno vyjadril, že jeho politická kampaň by mohla začať prijímať príspevky v kryptomenách, čo naznačuje jeho rastúci záujem o tento sektor.

Na druhom mieste za Trumpom je popová hviezda Justin Bieber s blockchainovými aktívami v hodnote 451 000 dolárov, z ktorých väčšina je v Ethereume(ETH). Napriek tomu, že jeho posledná aktivita v oblasti kryptomien bola zaznamenaná pred dvoma rokmi, jeho investície stále predstavujú významnú časť jeho majetku.

Ďalšími významnými osobnosťami s investíciami do kryptomien sú futbalová hviezda Neymar a komici Jimmy Fallon a Kevin Hart, ktorí sa umiestnili na treťom až piatom mieste v rebríčku celebrit podľa hodnoty držby kryptomien podľa Arkham Intelligence. Ich portfólia sa pohybujú od 40 000 do 113 000 dolárov.

Tento trend ukazuje, že kryptomeny sa stávajú čoraz populárnejšími nielen medzi bežnými investormi, ale aj medzi slávnymi osobnosťami, ktoré hľadajú nové spôsoby diverzifikácie svojich investícií a kapitálu. S rastúcou integráciou kryptomien do mainstreamových finančných systémov a ich postupným prijatím zo strany regulačných orgánov sa zdá, že kryptomeny budú naďalej zaujímať významné miesto v investičných stratégiách mnohých jednotlivcov.

Príspevok Kryptomeny medzi celebritami je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie