Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kryptoveterán hovorí, že centrálne banky sa chystajú katapultovať trh do nových výšok: 5 mincí pripravených na prudký rast

Arthur Hayes, krypto veterán a spoluzakladateľ burzy BitMEX, uviedol, že prebiehajúca zmena v politike centrálnych bánk vytvorí podmienky pre prudký vzostup krypto trhu do nových výšok. Hayes uviedol, že kroky centrálnych bánk Európy a Kanady naznačujú uvoľnenejšie globálne menové politiky. Hayes uviedol, že globálne makro prostredie sa zmenilo a je čas na dlhé pozície na […]
Menej ako 1 min. min.

Arthur Hayes, krypto veterán a spoluzakladateľ burzy BitMEX, uviedol, že prebiehajúca zmena v politike centrálnych bánk vytvorí podmienky pre prudký vzostup krypto trhu do nových výšok. Hayes uviedol, že kroky centrálnych bánk Európy a Kanady naznačujú uvoľnenejšie globálne menové politiky.

Hayes uviedol, že globálne makro prostredie sa zmenilo a je čas na dlhé pozície na Bitcoine a ďalších altcoinoch. Dodáva, že krypto býk sa znovu prebúdza a pripravuje investorov na jednu z najväčších rally, akú kedy trh zaznamenal.

Najlepšie kryptomeny na nákup pre masívne výnosy

Nedávna správa Arthura Hayesa sa zhoduje s komentármi pseudonymného analytika Capa, ktorý uviedol, že trh s kryptomenami je pripravený na býčie pokračovanie. Zatiaľ čo Bitcoin a Ethereum sú určite tvárami tohto býčieho trhu, nižšie uvádzame päť kryptomien, ktoré odborníci na trhu vybrali na explozívny nárast cien.

Angry Pepe Fork (APORK)

Angry Pepe Fork (APORK) v prvých dňoch svojho predpredaja priťahoval množstvo pozornosti ako ďalšia 100-násobná minca založená na Solane. Angry Pepe Fork zaujal kvôli svojmu vzrušujúcemu novému prístupu MemeFi, ktorý je pripravený spôsobiť revolúciu na celom trhu s meme coinmi. Novinka vytvára nový nápad, ktorý sa vezie na trhu zombie mincí, ktorým chýba užitočnosť.

Získaním pomoci od členov svojej komunity, Angry Pepe Fork Army, projekt vybieli vplyv zombie meme mincí z trhu. Prostredníctvom svojho nového modelu “dobyť a zarobiť” budú členovia komunity náležite odmenení za svoju úlohu pri vytláčaní týchto mincí z trhu.

APORK tiež podporuje rast komunity, pretože umožňuje členom združovať sa s cieľom kolektívne dobývať zombie a zvyšovať pri tom svoj prídel stávok. Očakáva sa, že to vytvorí vlnový efekt, pričom token APORK bude profitovať z angažovanosti členov komunity. Vzhľadom na jeho reálnu využiteľnosť a potenciál zárobku sú odborníci na trh optimistickí a predpokladajú, že APORK sa stane jednou z najvyhľadávanejších mincí na býčom trhu v roku 2024.

Takže investori, ktorí zmeškali také mince ako Pepe, majú veľkú šancu vstúpiť do APORK veľmi skoro. Teraz, v prvom kole predpredaja, je cena APORK len 0,014 USD. Na základe cenových prognóz by sa APORK mohol pred koncom tohto býčieho cyklu obchodovať až na úrovni 1,5 USD, čo z neho robí jednu z najlepších kryptomien na nákup s cieľom dosiahnuť veľké výnosy.

Web APORK

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) je jedným z mnohých altcoinov, ktoré boli v uplynulom mesiaci medvedie; má však za sebou veľmi očakávaný upgrade, ktorý by mohol zmeniť priebeh jeho cenového vývoja v tomto roku. Charles Hoskinson, zakladateľ blockchainu Cardano, sa nedávno v nedávnom X príspevku podelil o tieto názory, že očakávaný upgrade Chang forku sa pravdepodobne uskutoční do júna.

Ekosystém Cardano na upgrade Chang forku netrpezlivo čaká, pretože po upgrade blockchain vstúpi do éry Voltaire. Pred najväčším upgradom v histórii Cardana Dan Gambardello predpovedal ADA veľkú zmenu dynamiky. Na základe Gambardellových prognóz by ADA mohla vzrásť nad 1 USD ešte pred rozšírením svojich tohtoročných ziskov.

Dogecoin (DOGE)

Počas posledných desiatich týždňov bola cena Dogecoinu (DOGE) svedkom stabilného korekčného trendu vedeného klesajúcou trendovou čiarou na dennom grafe. Strmý odpor prepadol tento memecoin z 0,228 USD na 0,1449 USD, pričom zaznamenal stratu 36 %. Napriek jeho súčasnému medvediemu výhľadu väčší časový rámec vykresľuje pre Dogecoin veľmi jasný obraz.

Javon Marks, veľmi populárny obchodník s kryptomenami, predpovedal, že hoci DOGE má problémy zapôsobiť, historické vzory naznačujú, že výbušná rally je na dohľad. Zatiaľ čo konzervatívny pohľad na 4-násobný nárast ceny robí z Dogecoinu jednu z najlepších kryptomien na kúpu v súčasnosti, Marks naznačuje, že memecoin by mohol ísť v tomto býčom trhu ešte vyššie.

Arbitrum (ARB)

Arbitrum (ARB), sieť založená na ethereum rollup 2. vrstve, získava v posledných mesiacoch pozornosť pre svoj vývoj. Tím stojaci za projektom, Arbitrum Foundation, sa nedávno zaviazal k návrhu, podľa ktorého by sa prostredníctvom novozaloženého programu Gaming Catalyst Program (GCP) malo distribuovať 225 miliónov tokenov ARB v hodnote približne 215 miliónov USD.

Podpora Arbitrum ako jednej z najlepších kryptomien na kúpu v súčasnosti, v sieti došlo k masívnemu nárastu aktivity veľrýb. V najbližšom období sa cena Arbitrum bude snažiť vzrásť o 55 %, aby sa vrátila nad 1,50 USD. Pre tento býčí trh však bola pre ARB stanovená cieľová cena 3 USD, ktorá predstavuje novú ATH.

Super Trump (STRUMP)

Zatiaľ čo väčšina trhu s kryptomenami bola v posledných týždňoch v konsolidácii, Super Trump (STRUMP) bol jedným z najvýraznejších subjektov. Za posledných 30 dní cena meme mince, ktorá čerpá inšpiráciu z Donalda Trumpa, prudko vzrástla o viac ako 550 %.

Vzhľadom na to, že nadchádzajúci býčí trh s kryptomenami sa zhoduje s prezidentskými voľbami v USA v roku 2024, analytici podporujú Super Trump, aby svoje zisky rozšíril. Ďalším dôvodom tohto býčieho sentimentu je, že Trump sa zahrieva na kryptomeny, dokonca prijíma meme coiny a iné kryptomeny ako dary na svoju kampaň. Vďaka tomu existujú predpovede, že cena STRUMP môže v tomto býčom cykle vzrásť 5 až 10x.

Najziskovejšia kryptomena, ktorú môžete kúpiť v júni

Zatiaľ čo Cardano, Arbitrum a Dogecoin sú top kryptomeny pripravené na veľké zisky v tomto býčom cykle, Super Trump a APORK sú mince, ktoré vykazujú väčší potenciál. Zatiaľ čo STRUMP by mohol získať až 10-násobok, APORK posúva latku vyššie so ziskom až 100-násobným, čo z neho robí najziskovejšiu kryptomenu na nákup v tomto mesiaci.

Web APORK

Webová stránka: angrypepefork.com

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Kryptoveterán hovorí, že centrálne banky sa chystajú katapultovať trh do nových výšok: 5 mincí pripravených na prudký rast appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie