Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ktoré znamenia zverokruhu vás v spálni nesklamú? Ste na zozname?

14.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB). Zdá sa, že ísť s niekým do postele je pre každého rovnako príjemná činnosť, ale astrológia si nerobí ilúzie! Ukazuje, že medzi jednotlivými znameniami zverokruhu sú veľké rozdiely, pokiaľ ide o sexuálny temperament. Ktoré znamenia zverokruhu sa teda najviac milujú a vynikajú v tom? Ktoré znamenia zverokruhu […]
Menej ako 1 min. min.

14.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB).

Zdá sa, že ísť s niekým do postele je pre každého rovnako príjemná činnosť, ale astrológia si nerobí ilúzie! Ukazuje, že medzi jednotlivými znameniami zverokruhu sú veľké rozdiely, pokiaľ ide o sexuálny temperament. Ktoré znamenia zverokruhu sa teda najviac milujú a vynikajú v tom?

Ktoré znamenia zverokruhu vás v spálni nesklamú?
Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB

Baran

Vo vzťahoch, ktoré vytvárajú, hrá sex veľmi dôležitú úlohu. Muži a ženy v znamení Barana si vyberajú svojich partnerov tak, že veľkú pozornosť venujú ich vzhľadu a sexuálnej zdatnosti. Čo bohužiaľ niekedy znamená, že keď sa skončí dobrý sex, skončí sa aj láska a vzťah.

Aký druh sexu majú Barani radi? Rozmanitý a stále iný. Plný oddanosti, vášne a intimity. Na rozdiel od zdania Barani v posteli nie sú sebeckí.

Lev

Povahou Leva je dominovať. Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu potrebujú obdiv, uznanie a byť stredobodom pozornosti. Tieto zásady sa vzťahujú na celý ich život, vrátane erotického. Levy sú skvelí milenci a vedia to. Vzrušujú ich komplimenty, obdiv a akýkoľvek prejav uznania.

Levy vynakladajú veľa energie na to, aby na druhú osobu zapôsobili. Nepodliehajú rutine. Radi dominujú a experimentujú. V oblasti sexu neexistuje nič, čo by Lev nechcel vyskúšať vo vlastnej spálni.

Škorpión

Sex je jednou z najdôležitejších (ak nie najdôležitejšou) vecí v živote Škorpióna, hlavnou motiváciou a pohonom.

Čo to znamená? Po prvé, vo svojom živote majú zvyčajne veľa partnerov, radi skúšajú sex s ľuďmi rôzneho veku, typu krásy, národnosti, aby nazbierali čo najviac skúseností a dospeli k majstrovstvu. Po druhé, len málo vecí v sexe ich dokáže uviesť do rozpakov, tabuizované témy pre nich neexistujú.

Škorpióni sú pre svojich partnerov radi sprievodcami v posteli a neexistuje pre nich hranica, ktorú by nemohli prekročiť. Znie to skvelo? Áno, hoci je dôležité si uvedomiť, že vernosť nepatrí medzi silné stránky Škorpiónov.

Kozorožec

Kozorožci majú povesť chladných, zdržanlivých, neemotívnych a zameraných na činy. Mnoho ľudí si myslí (a je na tom veľa pravdy), že hlavnou vášňou Kozorožca je práca.

Keď však ide o vášeň, nenechajte sa oklamať! Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu sú sexuálne sopky.

Majú radi sex, intimitu, hoci k nej rozhodne potrebujú náklonnosť a dôveru v druhého človeka. Keď sa cítia zamilovaní a v bezpečí, sú ochotní odhodiť pancier a prejaviť náklonnosť. So správnym partnerom dosahujú v spálni skutočné vrcholy rozkoše!

Foto: shutterstock/Goksi

Blíženci

Znamenie Blížencov je zhovorčivé a zvedavé. Tieto dve vlastnosti dávajú o sebe vedieť aj v spálni.

Po prvé, radi hovoria o sexe, fantazírujú, zdieľajú svoje pocity, kladú otázky, skúmajú, plánujú. Po druhé, radi experimentujú a sex je pre nich príležitosťou na testovanie najrôznejších noviniek, nápadov a fantázií.

Máte chuť na polohy? Fantastickú spodnú bielizeň? Blíženci milujú tento druh zábavy a nadšene zareagujú na akýkoľvek návrh!

Býk

Býk je človek, ktorý má rád sex, samozrejme, za predpokladu, že je to sex najvyššej kvality.

Nechodí do postele len tak s hocikým, nepotrebuje uspokojiť svoj pud pri každej príležitosti. Rád poteší svoju druhú polovičku, krásne ju zvádza a trávi s ňou opojné chvíle v spálni.

Býk je diskrétny, vyrovnaný a sústredený na umenie milovania. Má vycibrený vkus. Skvele sa cíti v úlohe sexuálneho sprievodcu. Rád čerpá rozkoš a je ochotný ju poskytnúť aj iným. V posteli rozhodne nie je sebecký.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Máte v tento deň narodeniny? Vesmír vás podporuje a obklopuje osobitnou starostlivosťou

Tento dátum narodenia majú len vyvolení. Je to najšťastnejší deň v roku! Osud je vždy na ich strane

The post Ktoré znamenia zverokruhu vás v spálni nesklamú? Ste na zozname? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie