Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kuchár, ktorý v Bratislave brutálne zavraždil svoju priateľku Patríciu, ostáva vo väzbe

Sudca u obžalovaného skonštatoval dôvody väzby pre možnú hrozbu úteku a pokračovania v trestnej činnosti.
Menej ako 1 min. min.

19.6.2024 (SITA.sk) – Kuchár Jozef H., ktorý je stíhaný pre vraždu priateľky Patrície, ostáva vo väzbe aj po podaní obžaloby.

Ako pre médiá uviedol po stredajšom neverejnom zasadnutí Mestského súdu Bratislava I prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava Peter Pilát, sudca u obžalovaného skonštatoval dôvody väzby pre možnú hrozbu úteku a pokračovania v trestnej činnosti.

Podali sťažnosť

Obhajca obžalovaného David Bereš doplnil, že voči rozhodnutiu súdu podali sťažnosť, avšak len v prípade takzvanej útekovej väzby.

Keďže podľa medializovaných informácii sa Jozef H. ku skutku priznal, jeho obhajca v tejto súvislosti potvrdil, že s prokurátorom hovoril na tému možného uzavretia dohody o vine a treste.

„Ale zatiaľ sme sa nejakým spôsobom nedohodli,“ uviedol Bereš. Doplnil, že pojednávanie v tejto veci súd vytýčil na 6. augusta.

Syn bratislavského škrtiča

Kuchár Jozef H. podľa orgánov činných v trestnom konaní zavraždil začiatkom tohto roku na Prievozskej ulici v Bratislave svoju partnerku Patríciu obzvlášť brutálnym spôsobom. Vyrezal jej časť tváre, stehna, jej vnútorné orgány dal do vedra a vedľa tela ležalo srdce.

Podľa informácií TV JOJ je Jozef H. synom brutálneho vraha dvoch žien Štefana Pantla, ktorého za jeho činy ako jedného z mála na Slovensku popravili v roku 1981. Známy bol ako „bratislavský škrtič“.

Viac k témam: Súdy, Vražda
Zdroj: SITA.sk – Kuchár, ktorý v Bratislave brutálne zavraždil svoju priateľku Patríciu, ostáva vo väzbe © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie