Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kulidakis: Konečná by měla poslat vládě děkovný dopis. Lidovci strčili hlavu do vlastní oprátky

Kulidakis uvedl, že jednička kandidátky Stačilo! do europarlamentu má za sebou úctyhodný výkon. „Koalice v čele s Konečnou by měla poslat děkovný dopis vládě. Kdyby se kabinetu totiž dařilo, tak by podobný výsledek asi nepřišel,“ řekl v pořadu Zprávy Plus. K TÉMATU: Síkela není oblíbený, do Bruselu ho pošlou rádi, řekl Jelínek. Je kvalifikovaný, míní Kubičko […]
Menej ako 1 min. min.

Kulidakis uvedl, že jednička kandidátky Stačilo! do europarlamentu má za sebou úctyhodný výkon. „Koalice v čele s Konečnou by měla poslat děkovný dopis vládě. Kdyby se kabinetu totiž dařilo, tak by podobný výsledek asi nepřišel,“ řekl v pořadu Zprávy Plus.

K TÉMATU: Síkela není oblíbený, do Bruselu ho pošlou rádi, řekl Jelínek. Je kvalifikovaný, míní Kubičko

Koalice Stačilo! by podle něj měla na politické scéně „vyzobat hrozinky levicových osobností“. „Strany tohoto spektra mohou ublíženě nadávat, že je nikdo nemá rád, nebo se mohou začít spojovat do úspěšných projektů. Kdy jindy než nyní, kdy vláda nedokázala zaručit hospodářskou prosperitu?“ ptá se komentátor.

Podobně to vidí i šéfredaktor týdeníku Echo Dalibor Balšínek. „Nevylučuji možnost, že z levicové politiky se na domácí scénu nevrátí komunisté, ale Stačilo! jakožto kandidující uskupení do dalších voleb. Možný je také pokus o sloučení se SOCDEM,“ podotkl.

Na druhou stranu hnutí ANO by si mělo podle Kulidakise své možné koaliční partnery v Poslanecké sněmovně hýčkat. Komentátor se opřel i do lidovců. „V Partii pronesl místopředseda Sněmovny Jan Bartošek (KDU-ČSL), že jeho strana platí za vládní kroky. Je to však dáno tím, že představitelé KDU-ČSL strčili hlavu do oprátky, kterou si sami upletli,“ prohlásil.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nikdo se nemůže divit, že se na Řehku hněvám, řekla Černochová. O dronech se dozvídám z médií

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie