Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

KVÍZ: Zahanbení zostanú aj niektorí experti. Dokážete spoznať autá len podľa dizajnu?

Dizajn je to, čo si na vozidlách všimne nepochybne každý ako prvú vec. Zaujme? Rozprúdi debaty? Patrí ku kontroverznejším alebo ide na istotu a pôsobí skôr konzervatívnym dojmom? Automobilky sa snažia s každou novinkou prinášať i zaujímavé riešenia, ktoré vzhľad exteriéru i kabíny spravia atraktívnejším, odlišným a zároveň praktickým. Hoci dnes im ruky vo veľkej […]
Menej ako 1 min. min.

Dizajn je to, čo si na vozidlách všimne nepochybne každý ako prvú vec. Zaujme? Rozprúdi debaty? Patrí ku kontroverznejším alebo ide na istotu a pôsobí skôr konzervatívnym dojmom? Automobilky sa snažia s každou novinkou prinášať i zaujímavé riešenia, ktoré vzhľad exteriéru i kabíny spravia atraktívnejším, odlišným a zároveň praktickým.

Hoci dnes im ruky vo veľkej miere zväzujú predpisy a v minulosti dokázali tvoriť určite odvážnejšie tvarovania karosérie, ani dnes o zaujímavé vypracovania áut nie je núdza. Istú voľnosť im priniesol prechod na elektrický pohon, ktorý pracuje s odlišnou technikou a tak otvára aj nové možnosti v útrobách aj v kreovaní dizajnu exteriéru a interiéru.

My sme vybrali niekoľko nedávnych noviniek, ktoré už prišli alebo onedlho zavítajú aj na slovenský trh. Zbavili sme ich loga, označení a ďalších charakteristických prvkov, vďaka ktorým by vám mohla automobilka napovedať, o aké vozidlo ide. Vašou úlohou bude v kvíze vyššie správne vybrať meno zobrazeného modelu a priradiť ho aj k výrobcovi.

Otestujte svoje vedomosti a hoci sa považujete za automobilového nadšenca či experta, tento kvíz a „maskované“ automobily vás môžno veľmi rýchlo vyvedú z omylu. Ide pritom o kúsky, ktoré patria k obľúbeným, známym a na našom trhu dobre predávajúcim. S novými generáciami sa však často poriadne zmenili, spoznáte ich?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie