Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kvůli hádce o učení dal 12letý kluk babičce pěstí a zabil ji. Bojí se ho celá vesnice

Chotínem stále rezonuje brutální čin, který se stal ve čtvrtek 12. září. V okolí všem dobře známý problémový kluk udeřil babičku takovou silou, že ji museli záchranáři odvézt do nemocnice. Svým zraněním nakonec v noci na sobotu podlehla, informoval týdeník Plus s odkazem na mluvčího Krajské prokuratury v Nitře Jaroslava Mačka. ČTĚTE TAKÉ: Otřesný případ zneužívání […]
Menej ako 1 min. min.

Chotínem stále rezonuje brutální čin, který se stal ve čtvrtek 12. září. V okolí všem dobře známý problémový kluk udeřil babičku takovou silou, že ji museli záchranáři odvézt do nemocnice. Svým zraněním nakonec v noci na sobotu podlehla, informoval týdeník Plus s odkazem na mluvčího Krajské prokuratury v Nitře Jaroslava Mačka.

ČTĚTE TAKÉ: Otřesný případ zneužívání v Humenném: Muž nutil dívku k orálnímu sexu, dával jí za to jídlo

Konfliktní školák je mezi sousedy známá firma. „Pochází z problémové rodiny, jeho otec je ve vězení. O něm se mluví ledacos, nyní je v nemocnici na psychiatrii. Bojí se ho celá vesnice,“ uvedl pro Plus nejmenovaný soused.

„Rodina, o které hovoříme, je ve finanční nouzi, poskytli jsme jim nutnou sociální dávku, kterou potřebovali,“ uvedl starosta Chotína František Magyari. „Každý rok jim odpouštíme různé poplatky, zajišťujeme palivo, hygienické potřeby, potraviny, prostě všechno,“ řekl starosta.

Podle informací týdeníku Plus vyvolaly útok neshody kvůli škole. Babička se měla zastat učitelky, která si na kluka stěžovala, což ho pobouřilo. V místní škole potvrdili, že chlapec patří mezi mimořádně problémové žáky. Učitelé se shodli na tom, že jde o psychicky labilního žáka. Vzhledem ke svým výchovným a vzdělávacím problémům měl individuální studijní plán, a dokonce asistenta, ale vystřídali se prý u něj již tři a ani jeden nevydržel.

Agresivně se prý choval již dříve. „Jednou už ve škole spolužáky fyzicky napadl,“ cituje Plus anonymně jistého zaměstnance školy.

Incidentem se nyní zabývá nitranská policie, byť agresor není vzhledem ke svému mládí trestně odpovědný. „Ve zmíněné věci bylo zahájeno trestní stíhání za ublížení na zdraví,“ potvrdil Maček.

S problémovým mladíkem se dříve tento rok potýkaly také slovenské Košice. Teprve 16letý chlapec zapálil tamní nemocnici. Během incidentu nebyl nikdo zraněn, informoval Nový Čas. Mladý žhář byl obžalován z trestného činu všeobecného ohrožení a byl poslán do ústavu pro mladistvé.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Detaily případu vraždy 19leté dívky v Praze: Policie zná možný motiv, muž se částečně přiznal

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie