Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kým Harabin hovorí o hoaxe, SNS má jasno. Ukázalo na Pellegriniho, ktorému pomôžu aj starostovia

Čo bude s voličmi Štefana Harabina v druhom kole? To je otázka, ktorá výrazne prehovorí do druhého kola volieb. Bývalý sudca totiž skončil v úvodnom kole prezidentských volieb na treťom mieste, keď pozbieral 11,73 percenta voličských hlasov. Inak povedané, viac ako 265-tisíc občanov. Ide o počet, ktorý vie pomôcť Petrovi Pellegrinimu skresať 124-tisícovú stratu na Ivana Korčoka. Harabin […]
Menej ako 1 min. min.

Čo bude s voličmi Štefana Harabina v druhom kole? To je otázka, ktorá výrazne prehovorí do druhého kola volieb. Bývalý sudca totiž skončil v úvodnom kole prezidentských volieb na treťom mieste, keď pozbieral 11,73 percenta voličských hlasov. Inak povedané, viac ako 265-tisíc občanov. Ide o počet, ktorý vie pomôcť Petrovi Pellegrinimu skresať 124-tisícovú stratu na Ivana Korčoka.

Harabin im nateraz nedal žiadne odporúčanie. Na jeho telegramovom kanáli to však nevyzerá na podporu jedného z možných kandidátov. „Moji voliči sú inteligentní, vedia, čo majú robiť. Vedia sa rozhodnúť aj sami,“ opakuje od volebnej noci Harabin, ktorý plánuje kandidovať znovu aj o päť rokov. On sám v druhom kole neplánuje nikoho podporiť.

Má ísť o hoax

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 79% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie