Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ľ. Blaha: Naď na súde vyplakáva, že vraj nie je vlastizradca- ja na jeho komplexy nemám čas.

www.slovanskenoviny.sk/rss Jaroslav Naď sa zúfalo snaží zviditeľniť. Nikoho už nezaujíma. Je to skrachovaný politik, ktorý svojou nenávisťou výdatne prispel k tomu, čo sa stalo Robertovi Ficovi.  1. Dnes sa teatrálne dohrmotal na súdne pojednávanie, ktoré bolo už včera odročené na 12. júna. Mal jediný dôvod – chcel šaškovať pred kamerami. 2. A teraz vykrikuje, vraj […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Jaroslav Naď sa zúfalo snaží zviditeľniť. Nikoho už nezaujíma. Je to skrachovaný politik, ktorý svojou nenávisťou výdatne prispel k tomu, čo sa stalo Robertovi Ficovi. 

1. Dnes sa teatrálne dohrmotal na súdne pojednávanie, ktoré bolo už včera odročené na 12. júna. Mal jediný dôvod – chcel šaškovať pred kamerami.

2. A teraz vykrikuje, vraj ako som si mohol dovoliť neprísť. Jednoducho, pán Naď, môj právnik si na rozdiel od toho vášho číta maily. A ja fakt nevidím dôvod chodiť na pojednávania, ktoré sú odročené.

3. Naď ma žaluje za to, že jeho politiku považujem za vlastizradnú. Len pripomínam, že Naď odovzdal na Ukrajinu systém S-300 a klamal celé Slovensko, že máme trvalú náhradu. Ako by ste to nazvali?

4. Zároveň pripomína, že pánko protiústavne poslal na Ukrajinu naše stíhačky. A uzavrel judášsku a nevýhodnú obrannú dohodu DCA, ktorá umožňuje okupáciu Slovenska americkou armádou.

5. Slúžil Američanom s takým zápalom, že jeho povestná fotografia s americkým ministrom obrany sa zaradila do dejín romantiky hneď vedľa Leonarda do Capria a Kate Winsletovej z filmu Titanic. My heart will go on

6. Každý, kto odmietal jeho servilnú politiku voči USA, bol preňho ruský agent, opakovane nás takto označoval. Surovo a agresívne. Hlavne, že teraz vyplakáva.

7. V prípade Roberta Fica dokonca použil označenie „agent Kremla“. Voči mne šíril primitívne matovičovské urážky s baranmi, za ktoré bol Matovič odsúdený.

8. Celé roky nám nadával ako zmyslov zbavený. A nielen nám, on nadával ešte aj našom voličom, ktorých označil za „opice“. Čo to je za človeka, preboha?

9. Naposledy ukázal svoj ohromujúci intelekt, keď sa v Prahe odfotil s cedulou – „Dezolátom a Slovákom vstup zakázaný“. Nielen buran, ale ešte aj protislovenský rasista.

10. A tento zakomplexovaný panáčik, ktorý tu roky šíri tú najodpornejšiu nenávisť voči Smeru, tu teraz vyplakáva, že som ho kritizoval?

11. A ešte si aj na pomoc zoberie Čaputovej bývalého poradcu Kubinu, ktorý tu roky obhajuje celú chobotnicu, ktorá perzekuovala politikov v Smeru počas Lipšicovej éry. To nevymyslíš.

12. Ja naozaj nevidím dôvod zahadzovať sa s Naďom. To sa radšej porozprávam so svojou andulkou. Intelektuálne by to bolo určite stimulujúcejšie.

13. Viem, že by mi takí ako Naď radi zapchali ústa. Nevedia sa zmieriť so slobodou. V hlavách majú čistú totalitu.

14. Ale pravdu nezabijú. Ich nenávisť viedla k útoku na Roberta Fica. O to trápnejšie je, že oni teraz fňukajú, že ich niekto kritizuje.

15. Naď sa stal na Slovensku symbolom judášstva. Nie kvôli mne, ale kvôli svojej hlúpej politike. Skákal tak, ako pískali Američania. Hádzali mu aporty a on veselo vrtel chvostíkom. Dnes ním Slováci pohŕdajú. Oprávnene.

Nenávisť voči mne, ktorú Naď ďalej šíri, na tom nič nezmení. Chápem, že má zo mňa komplexy, ale ja na jeho psychické problémy naozaj nemám čas – pekne pozdravujem na súd, pán Naď, čo tak sa konečne pozrieť do zrkadla?

telegram: Ľuboš Blaha

Príspevok Ľ. Blaha: Naď na súde vyplakáva, že vraj nie je vlastizradca- ja na jeho komplexy nemám čas. je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie