Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

L. Blaha: Pán ruský veľvyslanec, ospravedlňujeme sa za Progesívnych šaškov v parlamente!

www.slovanskenoviny.sk/rss Do NR SR mal prísť veľvyslanec Ruskej federácie, a tak sa PS-kárske trúby odfotili s nejakými trápnymi obrázočkami v ruke – úplní burani. Vysvetľuje podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha s tým, že on už dávnejšie ruského veľvyslanca prijal v parlamente veľmi priateľsky, váži si ruský národ a za progresívnych pubertiakov sa úprimne hanbí.  „Kľudne sa aj hoďte o zem, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Do NR SR mal prísť veľvyslanec Ruskej federácie, a tak sa PS-kárske trúby odfotili s nejakými trápnymi obrázočkami v ruke – úplní burani. Vysvetľuje podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha s tým, že on už dávnejšie ruského veľvyslanca prijal v parlamente veľmi priateľsky, váži si ruský národ a za progresívnych pubertiakov sa úprimne hanbí. 

„Kľudne sa aj hoďte o zem, slniečkari, v najnovšom Extra Plus mám veľký rozhovor a ajhľa, aj fotografiu s ruským veľvyslancom. Čo tak si radšej vycapiť obrázky desiatok tisíc mŕtvych žien a detí, ktoré masakruje váš milovaný Izrael. Vy pokrytci! Najnovšie Izraelci vpadli do Rafahu. Výsledkom budú ďalšie tisíce nevinných obetí – ale o tom sú Progresívci úplne tichúčko, ani len našu mierovú rezolúciu nepodporili,“ rozčuľuje sa smerák.

Viac vo videu saskára Juraja Krúpu, ktorý bol prípadnou návštevou veľvyslanca Bratčikova v NR SR zhrozený:

Podľa Blahu jednostranná protiruská nenávisť Progresívcov je na úrovni Hitlerovho Mein Kampfu – v utorok zase raz ukázali, že sú len liberálni fašisti. „Zaskvela sa aj Holečková z KDH. Na hulváta robila reklamu liberálnym plátkom Sme a Denníku N. Tomu sa hovorí politická dvojchyba. Za to, že robí reklamu, môže prísť o celoročný plat. A za to, že robí reklamu dúhovým liberálom, by ju mali vylúčiť z KDH,“ myslí si politik.

„Prehrávajú na všetkých frontoch. Ľudia chcú mier. Chcú slobodu. A chcú zdravý rozum. Keď vidia premotivovaných slniečkarskych novinárov, PS-kárkych zväzáčikov či dúhové kádeháčky, výsledok môže byť jediný: podpora Smeru rastie. Ďakujeme, slniečka, za vašu hlúposť. Toto je disciplína, v ktorej úplne excelujete. Váš trápny hejt proti ruskému veľvyslancovi potvrdil, že ste hanba Slovenska. O to radšej pôjdem 9. mája spolu s Rusmi na Slavín,“ uzavrel Blaha.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok L. Blaha: Pán ruský veľvyslanec, ospravedlňujeme sa za Progesívnych šaškov v parlamente! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie