Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Laboratorním masem mají být krmeni američtí vojáci, údajně kvůli šetření klimatu

Pomineme-li prokázaný fakt, že umělé maso má mnohem větší uhlíkovou stopu než maso skutečné, takže výmluva na klima příliš neobstojí, ve skutečnosti se zdá, že jde jen o pokračující záměrnou destrukci americké armády. Nejprve to začalo prosazováním woke politiky, nábory transek a přednostním přijímáním žena a barevných, dále to pokračovalo přes nucené aplikace genových injekcí […]
Menej ako 1 min. min.

Pomineme-li prokázaný fakt, že umělé maso má mnohem větší uhlíkovou stopu než maso skutečné, takže výmluva na klima příliš neobstojí, ve skutečnosti se zdá, že jde jen o pokračující záměrnou destrukci americké armády.

Nejprve to začalo prosazováním woke politiky, nábory transek a přednostním přijímáním žena a barevných, dále to pokračovalo přes nucené aplikace genových injekcí a nyní se zdá, že celá US army má být „doražena“ umělým masem, které se vyrábí na principu rakovinného bujení.

Oslabení armády, která po celém světě již roky zasévá smrt a chaos, by pro mnohé nemuselo být něčím alarmujícím, nicméně od Američanů se docela vydatně „opičí“ například Bundeswehr, takže je zřejmě jen otázkou času, než bude toto maso vnucováno všem vojákům ze zemí pod taktovkou NATO.

Ostatně, také povinné Covid očkování a prosazování trans agendy se praktikovalo i v dalších armádách NATO, nejen v té americké, která v posledních letech zaznamenává rekordně nízký zájem ze strany nových rekrutů.

Pentagon Joe Bidena má plán použít americké vojáky jako pokusné králíky v boji proti „klimatickým změnám“, aby usmířil své globalistické pány.

Washington Free Beacon minulý týden zveřejnil výbušnou zprávu, která odhalila, že Pentagonem financovaná společnost BioMADE chce snížit uhlíkovou stopu armády tím, že bude nuceně krmit aktivní členy „experimentálním“ laboratorně vypěstovaným masem s plnou podporou Bidenova režimu.

Společnost obdržela od Pentagonu více než 500 milionů dolarů.

„Jsou požadovány inovace ve výrobě potravin, které snižují stopu CO2 při výrobě potravin a/nebo při přepravě do operačního prostředí ministerstva obrany,“ oznámila společnost v informačním dokumentu.

„Ty by mohly zahrnovat výrobu potravin pro vojáky bohatých na živiny prostřednictvím fermentačních procesů, využití jedné molekuly uhlíku (C1) pro výrobu potravin a nové metody buněčných kultur vhodné pro produkci kultivovaného masa/bílkovin.“

Patří sem laboratorně vypěstované maso, které je vytvořeno ze živočišných buněk pomocí dalších chemikálií. Tato metoda je stále v experimentální fázi a má neznámé účinky na lidské zdraví.

Daily Caller ve čtvrtek uvedl, že datum zahájení projektu bude únor 2025.

„Existuje velké množství členů aktivní zálohy, kteří jsou stále trochu unaveni z očkování proti COVIDu a jsou velmi neochotní být součástí nového experimentu,“ řekl jeden z veteránů pro Daily Caller.

Rob O’Neill, bývalý příslušník U.S. Navy Seal, řekl The Caller, že tento návrh zrazuje primární poslání americké armády, kterým je národní bezpečnost.

„Úkolem armády je předsunutá obrana, spojenectví, solidarita a odstrašování, a to je vše,“ vysvětlil O’Neill. „Všechny ty ostatní věci jsou sračky, které jsou typickým washingtonským nesmyslem.“

Podobné reakce přišly i ze strany dalších armádních činitelů…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie