Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lacnejšie ako bicykel – Rusko vylepšilo útočné drony „Joker-10“

Rusko upravilo svoje útočné drony „Joker-10“, ktoré budú mať na bojisku významnú prevahu. Okrem pokročilých technických charakteristík nestoja viac ako je cena bicykla, čo im dáva obrovskú výhodu oproti drahým raketám protivzdušnej obrany. Informuje indická televízia WION. Dron „Joker-10“ je schopný zostreliť ukrajinské UAV a môže tiež priamo napádať nepriateľské lietadlá. Väčšina dronov je vyrobená […]
Menej ako 1 min. min.

Rusko upravilo svoje útočné drony „Joker-10“, ktoré budú mať na bojisku významnú prevahu. Okrem pokročilých technických charakteristík nestoja viac ako je cena bicykla, čo im dáva obrovskú výhodu oproti drahým raketám protivzdušnej obrany.

Informuje indická televízia WION.

Dron „Joker-10“ je schopný zostreliť ukrajinské UAV a môže tiež priamo napádať nepriateľské lietadlá. Väčšina dronov je vyrobená z plastu, takže je ťažké ich odhaliť na radare a ich zničenie a dokonca aj malých lietadiel raketami protivzdušnej obrany stojí tisíce dolárov.

„Joker 10“ je vybavený trubicami naplnenými výbušninami a črepinami. Tieto drony, ktoré už používajú ruské jednotky v zóne špeciálnej vojenskej operácie, pravdepodobne zohrajú rozhodujúcu úlohu v rusko-ukrajinskom konflikte.

Lacnejšie ako bicykel – Rusko vylepšilo útočné drony „Joker-10“

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie