Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ladislav Kamenický: BÝVALÁ VLÁDA V BOJI PROTI DAŇOVÝM ÚNIKOM NEUROBILA NIČ. DNES OPOZIČNÍ POLITICI MUDRUJÚ A POUČUJÚ! Milí priatelia, okrem toho, že bývalé vlády Matoviča, H…

BÝVALÁ VLÁDA V BOJI PROTI DAŇOVÝM ÚNIKOM NEUROBILA NIČ. DNES OPOZIČNÍ POLITICI MUDRUJÚ A POUČUJÚ! Milí priatelia, okrem toho, že bývalé vlády Matoviča, Hegera a Ódora mi zanechali najhoršie verejné financie v EÚ, majú na svedomí aj iné zlyhania. Od roku 2020 do septembra 2023 neurobili nič ani v boji proti daňovým únikom. Nepredstavili ani […]
Menej ako 1 min. min.

BÝVALÁ VLÁDA V BOJI PROTI DAŇOVÝM ÚNIKOM NEUROBILA NIČ. DNES OPOZIČNÍ POLITICI MUDRUJÚ A POUČUJÚ!

Milí priatelia,

okrem toho, že bývalé vlády Matoviča, Hegera a Ódora mi zanechali najhoršie verejné financie v EÚ, majú na svedomí aj iné zlyhania.

Od roku 2020 do septembra 2023 neurobili nič ani v boji proti daňovým únikom. Nepredstavili ani jedno opatrenie a daňová medzera od roku 2021 každoročne rastie.

Dnes títo „experti“ zo SAS-ky a Progresívneho Slovenska mudrujú, čo máme a nemáme robiť. Mali by radšej sedieť ticho v kúte a spytovať si svedomie za to, čo tu napáchali.

My máme jasný plán ako ozdraviť verejné financie, ako ochrániť poctivých podnikateľov pred tými, ktorí ich likvidujú v nekalej podnikateľskej súťaži.

Obchádzanie zákonov a daňové podvody znamenjú menej peňazí na školstvo, zdravotníctvo, dôchodky a mzdy.

Nedá sa to však urobiť zo dňa na deň, ale snažíme sa a konáme. Napraviť to, čo nám tu zanechali vlády Matoviča, Hegera a Ódora potrvá ešte pár rokov.



Zdroj: Ladislav Kamenický

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie