Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ladislav Kamenický: KTO TU MÁ BYŤ POKORNÝ V SÚVISLOSTI S ATENTÁTOM NA ROBERTA FICA Milí priatelia, neviem či to vnímam len ja, ale všimli ste si to ticho po atentáte na Robe…

KTO TU MÁ BYŤ POKORNÝ V SÚVISLOSTI S ATENTÁTOM NA ROBERTA FICA⁉️ Milí priatelia, neviem či to vnímam len ja, ale všimli ste si to ticho po atentáte na Roberta Fica?! Každý by čakal, že tí, ktorí majú najviac masla na hlave, si na ňu najskôr nasypú popol, hlboko sa ospravedlnia, a potom budú mať […]
Menej ako 1 min. min.

KTO TU MÁ BYŤ POKORNÝ V SÚVISLOSTI S ATENTÁTOM NA ROBERTA FICA⁉️

Milí priatelia,

neviem či to vnímam len ja, ale všimli ste si to ticho po atentáte na Roberta Fica?!

Každý by čakal, že tí, ktorí majú najviac masla na hlave, si na ňu najskôr nasypú popol, hlboko sa ospravedlnia, a potom budú mať aký-taký nárok na to, aby mohli vyzývať na uzmierenie a upokojenie silne polarizovanej spoločnosti.

Žiaľ, nestalo sa! Žiadne sypanie si popola na hlavu nenastalo. Práve naopak. Opozícia a niektoré média ešte prilievajú olej do ohňa, atentát na premiéra Slovenska bagatelizujú, relativizujú a vopred robia závery, ktoré sa im “hodia do krámu”. A to všetko bez toho, aby boli známe závery z vyšetrovania!

Všimnite si tú úpornú snahu všetkých rozhovorov v tzv. “mienkotvorných” médiách vybudovať nemenný všeobecný názor, že atentátnik je len pomätenec, ktorý ani nevedel, čo vlastne robí. Vraj žiaden politický motív neexistuje, vraj ho nikto v jeho názoroch neovplyvňoval.

Iní, na základe toho, že atentátnik v prvej výpovedi uviedol, že premiéra nechcel zabiť, naznačujú, že to s ním asi až také zlé nie je, a to napriek tomu, že na premiéra 5x priamo vystrelil!

Najzvrátenejšie sú tie komentáre, ktoré poukazujú na to, že premiér si za to dokonca môže sám a mal by sa za to všetkým pomaly ospravedlniť.

Priatelia, NIE, takto to skutočne nefunguje.

Dnes som si vypočul rozhovor profesora Petra Druláka s Mimi Šramovou, ktorý to vystihol veľmi presne a plne sa s ním v tomto stotožňujem!



Zdroj: Ladislav Kamenický

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie