Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lahôdky pre gurmánov aj zdravé grilovanie: Tesco na BBQ sezónu ponúka 130 špecialít

Teplé počasie, prázdniny a dlhé večery sú priam stvorené na posedenia s rodinou či priateľmi pri dobrom jedle.
Menej ako 1 min. min.

20.6.2024 (SITA.sk) – Teplé počasie, prázdniny a dlhé večery sú priam stvorené na posedenia s rodinou či priateľmi pri dobrom jedle. Tesco tento rok posilnilo ponuku špecialít na grilovanie či letnú párty o množstvo kvalitných produktov. Desiatky noviniek prinášajú nielen širší výber tradičných dobrôt, ale aj zdravšie špeciality ako napríklad kváskové burgrové žemle, vína bez alkoholu a slovenskú premiéru ľadových kociek v poháriku s vekom.

“Grilovacia sezóna plná noviniek a výhodných ponúk trvá v Tescu pre veľký záujem zákazníkov až do septembra. Obľuba BBQ produktov každý rok výrazne stúpa, a preto sa snažíme mať najširšiu ponuku na trhu s množstvom noviniek za skvelé ceny, aby si u nás vybral každý. Pod značkou Tesco Grill Master prinášame špeciality pre všetkých zákazníkov, či už sú to mäsoví gurmáni, flexitariáni, vegetariáni alebo vegáni, aby si letné BBQ chute mohli vychutnať všetci členovia rodiny či partia priateľov spoločne,” hovorí Peter Piešťanský, manažér nákupu čerstvých potravín v Tescu.

Tesco zákazníkom ponúka v rámci čerstvých potravín až 130 špecialít na letnú grilovačku. Viac ako polovicu ponuky tvorí vlastná značka reťazca Grill Master s vynoveným dizajnom. Zákazníci ich nájdu na jednom mieste, zvyčajne v čelách chladiarenských regálov a celý priestor je výrazne označený pre lepšiu viditeľnosť.

“Tento rok sme pre párty nadšencov pripravili 40 noviniek najmä v oblasti pečiva a údenín. Pripravili sme širokú ponuku čoraz žiadanejších hamburgerových žemlí, ktoré sme doplnili o kváskové a bezgluténové verzie. K dispozícii sú aj proteínové bagetky či hotdogové pečivo,” prezrádza Peter Piešťanský a dodáva: “Novinkou je bravčový steak tomahavk aj s časťou rebra a mäsá v nových exotických marinádach, ako napríklad kuracie stehná v marináde kokos a mango či kuracie krídelká arrabiata. Dlhodobo sú však víťazom grilovania na Slovensku hamburgerové mäsá, steaky a absolútnym hitom sú pre zákazníkov klobásky. Pre fajnšmekrov sme zaradili do ponuky extrémne pálivé klobásky pod názvom Brutálna klobása, pivné párky aj klobásky so syrom.”

Dnes však už BBQ hodovanie nemusí byť nevyhnutne o grilovanom mäse. Radosti z grilovaného jedla si môžu vychutnať aj vegáni a vegetariáni, ktorým Tesco okrem iného ponúka syry na grilovanie s rôznymi príchuťami, šampiňóny portobello a tofu. V ponuke sú tiež flexitariánske burgre a klobáska, ktoré okrem mäsa a korenín obsahujú aj 30 % zeleniny či strukoviny. Grilované špeciality výborne doplní chutné pečivo, omáčky a marinády či široký výber zeleniny prevažne od lokálnych dodávateľov.

V hitparáde letných drinkov dlhodobo na prvých miestach kraľujú šumivé vína typu prosecco a ochutené vína. Novinkou sú napríklad perlivé vína s netradičnými príchuťami ako mojito, marhuľa či čierne ríbezle aj v plechovkovom balení. Fanúšikovia vlastnej značky Tesca Finest toto leto v ponuke nájdu nové balenia prosecca vo veľkostiach 0,2 l a 0,375 l. “Tento rok pre veľký záujem výrazne rozširujeme ponuku dealkoholizovaných vín pre všetkých, ktorí nepijú alkohol,” prezrádza Matej Zeman, nákupný manažér pre kategóriu nápojov v Tescu.

V nealkoholických nápojoch Tesco pre zákazníkov pripravilo novinky v najobľúbenejších kategóriách – v nealko radleroch, minerálkach a v kolových nápojoch.

Tesco ako prvý reťazec na Slovensku v júni spustil predaj ľadu v poháriku s vekom za 1,19 eura, ktorý je praktickým riešením pre osvieženie sa počas horúcich letných dní. “Novinka je určená pre všetkých zákazníkov, ktorí si radi vychutnajú chladené nápoje. Už po prvom týždni predaj vzrástol o vyše 500 %, čo ukazuje záujem zákazníkov o netradičnú novinku,” dopĺňa Zeman. Od júla bude pohárik s ľadom a vekom dostupný nielen vo všetkých hypermarketoch, ale aj v supermarketoch Tesca.

Informačný servis

Viac k témam: grilovanie, PR
Zdroj: SITA.sk – Lahôdky pre gurmánov aj zdravé grilovanie: Tesco na BBQ sezónu ponúka 130 špecialít © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie