Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Láka vás dobrovoľníctvo? Príďte najbližší štvrtok na DOBROstretko

Vo štvrtok 23. mája 2024 sa v Kultúrno-kreatívnom centre Hviezda v Trenčíne uskutoční podujatie s názvom DOBROstretko so začiatkom o 17.00 hodine. Určené je všetkým začínajúcim i skúseným dobrovoľníčkam a dobrovoľníkom vo veku od 15 do 100 rokov. Dobrovoľnícky program otvára Európske hlavné mesto kultúry Trenčín 2026. Aj vy môžete byť súčasťou blížiacich sa podujatí v Trenčíne a zažiť ich organizovanie […]
Menej ako 1 min. min.

Vo štvrtok 23. mája 2024 sa v Kultúrno-kreatívnom centre Hviezda v Trenčíne uskutoční podujatie s názvom DOBROstretko so začiatkom o 17.00 hodine. Určené je všetkým začínajúcim i skúseným dobrovoľníčkam a dobrovoľníkom vo veku od 15 do 100 rokov. Dobrovoľnícky program otvára Európske hlavné mesto kultúry Trenčín 2026.

Aj vy môžete byť súčasťou blížiacich sa podujatí v Trenčíne a zažiť ich organizovanie zvnútra ako člen organizačného tímu. Zaregistrujte sa na prvé DOBROstretko zo série skupinových stretnutí. Koná sa v rámci celoslovenského Týždňa dobrovoľníctva 2024.

Dozviete sa na ňom aké benefity prináša dobrovoľníctvo v oblasti kultúry, kde a kedy sa objavia prvé príležitosti pre dobrovoľníčky a dobrovoľníkov v rámci Európskeho hlavného mesta kultúry Trenčín 2026.

Stretnutie povedú: Stanislava Mináriková, koordinátorka projektov v tíme Trenčín 2026, ktorá sa venuje téme dobrovoľníctva a Martin Daško, predseda Rady mladých mesta Prievidza a brigádnik pre Regionálne centrum mládeže Trenčín.

O svojich osobných skúsenostiach s dobrovoľníctvom prídu na diskusiu porozprávať: Markéta Palivcová, ktorá sa venuje projektu Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok, pomáha opusteným mačkám a za svoju nezištnú pomoc, energiu a čas venovaný druhým získala ocenenie Srdce na dlani ako Dobrovoľníčka Trenčianskeho kraja v sociálnej a zdravotnej oblasti, Eva Dvorská, ktorá sa k dobrovoľníctvu sa dostala minulý rok na rybačke, pomáhala na festivale Pankáči deťom a na podujatí Garáž, a Alexandra Hrnčárová, ktorá bola dobrovoľníčkou na podujatí Garáž a tiež v rámci Trenčianskeho dobrovoľníckeho centra v oblasti administratívy.

 

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie