Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lališ odmietol vinu v kauze mafiánskych vrážd

V kauze mafiánskych vrážd, kde čelí obžalobe Róbert Lališ, považovaný za bosa bratislavskej skupiny sýkorovcov, odmietli procesné strany na pondelkovom hlavnom pojednávaní uzavrieť dohodu o vine a treste. Vyplýva to z informácií, ktoré poskytla hovorkyňa Špecializovaného trestného súdu Katarína Kudjáková. Obžalovaný vyhlásil, že je nevinný, a odmietol vypovedať. Hlavné pojednávanie bude pokračovať 12. júna. Na […]
Menej ako 1 min. min.

V kauze mafiánskych vrážd, kde čelí obžalobe Róbert Lališ, považovaný za bosa bratislavskej skupiny sýkorovcov, odmietli procesné strany na pondelkovom hlavnom pojednávaní uzavrieť dohodu o vine a treste. Vyplýva to z informácií, ktoré poskytla hovorkyňa Špecializovaného trestného súdu Katarína Kudjáková.

Obžalovaný vyhlásil, že je nevinný, a odmietol vypovedať. Hlavné pojednávanie bude pokračovať 12. júna.

Na doživotie bol Lališ pôvodne odsúdený v roku 2018 spolu s ďalším členom skupiny Ivanom Cuperom, prezývaným Vincko. Odsúdené boli aj ďalšie osoby.

Najvyšší súd v závere marca Lališovi doživotie zrušil. Svoje rozhodnutie zdôvodnil zistením porušenia zákona v neprospech obvineného. Stíhaný je vo väzbe.

Obžaloba súvisí s vraždami z rokov 1998 a 1999 – Eduarda a Roberta Diničovcov, Romana Deáka, Alojza Házyho, Dalera Hlavačku, Miloša Piliara a zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie