Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Land Rover Defender Octa: Majster extrémneho výkonu

Verziu Octa poháňa 4,4-litrový mild-hybridný motor V8 Twin Turbo. Ide o najextrémnejší a najvýkonnejší Defender vôbec s výkonom 467 kW (635 k) a krútiacim momentom až 750 Nm umožňujúcim zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 4 sekundy. Výrazne prepracované sú aj komponenty podvozku s inovatívnymi technológiami, vrátane odpruženia 6D Dynamics. Exteriér je odvážnejší a […]
2 min.

Verziu Octa poháňa 4,4-litrový mild-hybridný motor V8 Twin Turbo. Ide o najextrémnejší a najvýkonnejší Defender vôbec s výkonom 467 kW (635 k) a krútiacim momentom až 750 Nm umožňujúcim zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 4 sekundy. Výrazne prepracované sú aj komponenty podvozku s inovatívnymi technológiami, vrátane odpruženia 6D Dynamics.

Exteriér je odvážnejší a odolnejší. Svetlá výška narástla, jeho postoj sa rozšíril a blatníky kolies sa zväčšili. Prepracované nárazníky poskytujú vylepšené nájazdové a výjazdové uhly, zatiaľ čo tvrdá ochrana spodnej časti karosérie dáva vodičom istotu pri objavovaní ďalších náročných terénov. A prebrodí sa hlbšie ako ktorýkoľvek sériový Defender.

Exkluzívna zelená 

Odolný luxus stelesňuje verzia Defender Octa Edition One dostupná v prvom
roku výroby. Vyznačuje sa prepracovanými výbavami v exkluzívnej zelenej farbe Faroe Green, čalúnením interiéru z materiálu Ultrafabrics vo farbe Khaki a Ebony a bezšvovým 3D pleteným čalúnením interiéru, novými detailmi z uhlíkových vlákien a 20-palcovými kovanými zliatinovými diskami kolies.

Defender Octa dostal o 28 mm vyššiu svetlú výšku a postoj rozšírený o 68 mm, čo zlepšuje jeho stabilitu. Aby sa zabezpečila istota a kontrola v akomkoľvek teréne, s maximálnou
artikuláciou kolies v teréne a zníženým nakláňaním karosérie na ceste, zahŕňajú prepracované komponenty zavesenia dlhšie a tvrdšie priečne ramená a jedinečné aktívne tlmiče so samostatnými nádržkami.

Málo/veľa?

V interiéri sa nový Defender Octa odlišuje vyberanými materiálmi. K dispozícii sú dve vysoko odolné verzie materiálu Ultrafabrics  o 30 percent ľahšieho ako tradičná koža. K dispozícii sú nové sedadlá Performance s výraznejším bočným vedením a s integrovanými opierkami hlavy. Úzke spojenie modelu Defender s hudbou sa dostáva do popredia vďaka pohlcujúcej audio technológii Body and Soul Seat.

Základná cena sa na Slovensku začína od 182 602 eur. Cena nového modelu Defender Octa Edition One, dostupného počas prvého roku výroby, štartuje na Slovensku od 201 227 eur.

 

 

The post Land Rover Defender Octa: Majster extrémneho výkonu appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie