Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Láska k červenej farbe sa skončila. Gýč je opäť v móde. „Babičkine“ nechty sú opäť v obľube

9.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Oleg Gekman). Popularita nechtových trendov sa z času na čas mení a to, čo bolo kedysi gýčom, sa dnes považuje za najnovší módny trend. Nie je to inak ani v prípade tých nechtov, na ktoré by boli naše babičky hrdé. Aká je tá správna manikúra na jar a leto? […]
Menej ako 1 min. min.

9.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Oleg Gekman).

Popularita nechtových trendov sa z času na čas mení a to, čo bolo kedysi gýčom, sa dnes považuje za najnovší módny trend. Nie je to inak ani v prípade tých nechtov, na ktoré by boli naše babičky hrdé. Aká je tá správna manikúra na jar a leto?

Aká je tá správna manikúra na jar a leto?
Foto: shutterstock/Oleg Gekman

V 90. rokoch 20. storočia perleťové nechty triumfovali a mohli ste ich nájsť na rukách každej druhej ženy. Túto manikúru používali naše babičky, matky, tety a susedky. V tom čase sa považovala za módny trend, dnes sa vracia vo veľkom štýle a ukazuje, že jej čas sa ešte neskončil. Ako si urobiť perleťové nechty?

Sú perlové nechty módne? Zásada minimalizmu

Perleťovú manikúru možno považovať za kvintesenciu minimalizmu. Nechty vyzerajú elegantne, štýlovo, módne, pokojne a hodia sa prakticky k akémukoľvek vzhľadu – či už sa rozhodnete pre ležérny outfit, alebo biznis či večerné šaty.

Trblietanie perál vyzerá krásne na krátkych, stredne dlhých nechtoch alebo na nechtoch v tvare štvorca či mandle. Musíte však mať na pamäti, že takáto manikúra je hviezdou sama o sebe, preto je vhodné obmedziť iné ozdoby na rukách, napríklad prstene. Ide o zásadu „príliš veľa je nezdravé“. Ak sa však pre ňu rozhodnete, snažte sa zachovať mieru.

Ako vytvoriť perleťový efekt na nechtoch? Je to jednoduchšie, ako si myslíte

Nie každý vie, že perleťová manikúra nie je náročná na prípravu a už za pár okamihov sa môžete tešiť z módneho zdobenia, ktoré upúta pozornosť a poteší. Čo musíte urobiť? Existuje niekoľko metód. Najjednoduchšie je, samozrejme, kúpiť si perleťový lak na nechty a naniesť ho. Ďalšou je použitie špeciálneho peľu, ktorý poskytuje požadovaný efekt. Ako na to?

Pripravte nechtovú platničku zatlačením kožičky a vytvarovaním. Vyleštite a utrite dočista.

Potom naneste hybridný podkladový lak a vytvrďte v lampe. Potom nalakujte nechty dvoma vrstvami laku a každú vytvrďte v lampe.

Votrite peľ do nechtov, naneste vrchný lak na nechty a opäť vytvrdnite. Hotovo!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Šialenstvo medzi stylistami. Floral nails sú ako z rozprávky. Dokonca aj „clean girls“ si ich prajú

Už žiadne červené alebo francúzske nechty! „Mliečne nechty“ sú manikúrou ideálnou na každú príležitosť. Efekt? „WOW“

The post Láska k červenej farbe sa skončila. Gýč je opäť v móde. „Babičkine“ nechty sú opäť v obľube appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie