Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lavrov pripúšťa reakciu Ruska v prípade rozmiestnenia rakiet USA v Európe a Ázii

Rusko môže podniknúť kroky v oblasti prevencie jadrovej hrozby v prípade, ak USA rozmiestnia rakety stredného a kratšieho doletu v Európe a Ázii, uviedol ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov, píše Reuters. Ukrajina v noci zostrelila sedem ruských rakiet a 32 dronov. Hlásia zranených “Realizácia plánov na rozmiestnenie rakiet stredného a kratšieho doletu Američanmi nezostane […]
Menej ako 1 min. min.

Rusko môže podniknúť kroky v oblasti prevencie jadrovej hrozby v prípade, ak USA rozmiestnia rakety stredného a kratšieho doletu v Európe a Ázii, uviedol ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov, píše Reuters.

Ukrajina v noci zostrelila sedem ruských rakiet a 32 dronov. Hlásia zranených

“Realizácia plánov na rozmiestnenie rakiet stredného a kratšieho doletu Američanmi nezostane bez našej reakcie,” uviedol Lavrov v rozhovore pre tlačovú agentúru RIA Novosti. Tiež uviedol, že rozhodnutie v týchto záležitostiach je v kompetencii ruského prezidenta.

Rusko podľa Lavrovových slov považuje plánované dodávky stíhačiek F-16 Ukrajine za znamenie NATO v jadrovej oblasti. “Usilujú sa nám povedať, že Spojené štáty a NATO sa na Ukrajine nezastavia pred ničím,” povedal a pripomenul, že stíhačky F-16 sú schopné niesť jadrové zbrane.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie