Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

LayerZero, predstavuje Proof-of-Donation

Spoločnosť LayerZero, kľúčový hráč v odvetví blockchainu, nedávno predstavila nový mechanizmus Proof-of-Donation, ktorý má podporiť vývoj Etherea prostredníctvom príspevkov do Protocol Guild. Táto iniciatíva predstavuje významný posun v tradičnom prístupe k žiadostiam o tokeny a darcovstvu v rámci priestoru kryptomien. Mechanizmus Proof-of-Donation spoločnosti LayerZero nie je len nástrojom na získavanie finančných prostriedkov; je to záväzok […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť LayerZero, kľúčový hráč v odvetví blockchainu, nedávno predstavila nový mechanizmus Proof-of-Donation, ktorý má podporiť vývoj Etherea prostredníctvom príspevkov do Protocol Guild. Táto iniciatíva predstavuje významný posun v tradičnom prístupe k žiadostiam o tokeny a darcovstvu v rámci priestoru kryptomien.

Mechanizmus Proof-of-Donation spoločnosti LayerZero nie je len nástrojom na získavanie finančných prostriedkov; je to záväzok k udržateľnému rozvoju základnej infraštruktúry Etherea. Tým, že LayerZero vyžaduje minimálny dar vo výške 0,10 USD za token ZRO, zapája svoju komunitu do kolektívneho úsilia na podporu Protocol Guild, ktorý je určený na financovanie výskumu a vývoja vrstvy 1 Etherea.

Prístup spoločnosti LayerZero je jedinečný v tom, že každý dar vyrovnáva dolár za dolár, a to až do výšky pôsobivých 10 miliónov USD. Tento zodpovedajúci prísľub nadácie LayerZero zabezpečuje, že príspevky majú dvojnásobný vplyv a poskytujú výraznú finančnú podporu organizácii Protocol Guild. Získané finančné prostriedky podliehajú štvorročnému obdobiu viazanosti, čím sa zabezpečuje dlhodobý systém podpory, ktorý je transparentný a sledovateľný prostredníctvom zmlúv v reťazci.

Mechanizmus Proof-of-Donation je inkluzívny, presahuje rámec Etherea a umožňuje účastníkom žiadať o svoje tokeny ZRO vo viacerých blockchainových sieťach. Patria sem významné reťazce, ako sú Arbitrum, Optimism, Base, Polygon, BNB Chain a Avalanche. Nárokovacie okno, ktoré je otvorené od 20. júna do 20. septembra, ponúka používateľom širokú príležitosť zúčastniť sa a podporiť iniciatívu.

Je dôležité poznamenať, že reklamácie v týchto sieťach budú vyžadovať na overenie správu LayerZero, s výnimkou siete Arbitrum, ktorá slúži ako koordinačný reťazec pre túto konkrétnu zmluvu. Táto požiadavka zabezpečuje integritu procesu nárokovania a správne prideľovanie finančných prostriedkov.

Zavedenie mechanizmu Proof-of-Donation spoločnosťou LayerZero je dôkazom oddanosti spoločnosti ekosystému Ethereum. Nielenže podporuje zmysel pre zapojenie komunity, ale zároveň vytvára precedens, ako môžu blockchainové spoločnosti prispievať k rozvoju technológií, na ktorých sa spoliehajú. Keďže odvetvie blockchainu sa naďalej vyvíja, iniciatívy, ako je mechanizmus Proof-of-Donation spoločnosti LayerZero, by sa mohli stať štandardom pre podporu základného vývoja transparentným a zodpovedným spôsobom.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok LayerZero, predstavuje Proof-of-Donation je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie