Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Léčím se s rakovinou, odhalila populární moderátorka BBC. Fanouškům poslala naléhavý vzkaz

Šestačtyřicetiletá moderátorka BBC Lauren Laverneová, která uvádí pořady Desert Island Discs na Radiu 4 a již mnoho let je pravidelnou DJkou na stanicích BBC, oznámila, že podstupuje léčbu rakoviny. Informuje o tom web Sky News. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hrozí epidemie? Mpox není nový covid, míní WHO. Prymula varoval před sexuálním turismem Laverneová ve středu sdílela […]
Menej ako 1 min. min.

Šestačtyřicetiletá moderátorka BBC Lauren Laverneová, která uvádí pořady Desert Island Discs na Radiu 4 a již mnoho let je pravidelnou DJkou na stanicích BBC, oznámila, že podstupuje léčbu rakoviny. Informuje o tom web Sky News.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hrozí epidemie? Mpox není nový covid, míní WHO. Prymula varoval před sexuálním turismem

Laverneová ve středu sdílela na Instagramu příspěvek, kde vše vysvětlila a poděkovala lékařům i rodině. „Nedávno mi byla diagnostikována rakovina. Byla (díky Bohu) zachycena včas a nečekaně během screeningového testu a očekává se, že se plně uzdravím,“ napsala moderátorka.

Dodala, že momentálně je v nemocnici. „Chtěla jsem využít této chvíle, abych vám poděkovala: Nejprve lékařským týmům, které mě s neuvěřitelnou zručností a laskavostí dostaly až sem. Mé rodině a přátelům, kteří byli na každém kroku naprosto výjimeční – jsem vám velmi vděčná a mám vás moc ráda,“ uvedla Laverneová. Za podporu poděkovala také svým kolegům.

Laverneová svých 250 tisíc sledujících vyzvala, aby si bedlivě hlídali testy a lékařské prohlídky. „Pokud se vyhýbáte testům nebo odkládáte prohlídku, abyste se nechali vyšetřit, prosím, udělejte to ještě dnes,“ napsala. „Polovina z nás někdy onemocní rakovinou, a pokud se tak stane, zjistit to co nejdříve znamená všechno,“ zdůraznila. Podrobnosti o tom, s jakým typem rakoviny se léčí, neuvedla.

Laverneová je jednou z nejlépe placených hvězd BBC, moderátorkou snídaňového pořadu Radio 6 Music a pořadu Desert Island Discs na Radiu 4. Je také jednou z moderátorek přenosů z festivalu Glastonbury. Je známá především jako televizní a rozhlasová moderátorka, ale proslavila se nejprve jako hudebnice – v 90. letech byla zpěvačkou pop-punkové skupiny Kenickie a na začátku letošního roku uváděla předávání cen Ivor Novello Awards.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Cigarety by měly stát dvakrát tolik, míní expertka. Navrhla i další opatření

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie