Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

LEGO produkuje video „Pride“ s drag queen a lidmi převlečenými za zvířata (video)

Indoktrinace LGBTQ propagandou se netýká pouze puberťáků a dospělých, ale zaměřuje se ve stále větší míře také na nejmenší děti. V jejich případě jde samozřejmě o snahu o předčasnou sexualizaci – a potažmo i legalizaci pedofilie. Především je má však tato agenda přenést na „módní vlnu“ LGBTQI, aby si myslely, že jsou také LGBTQ, čímž […]
Menej ako 1 min. min.

Indoktrinace LGBTQ propagandou se netýká pouze puberťáků a dospělých, ale zaměřuje se ve stále větší míře také na nejmenší děti. V jejich případě jde samozřejmě o snahu o předčasnou sexualizaci – a potažmo i legalizaci pedofilie.

Především je má však tato agenda přenést na „módní vlnu“ LGBTQI, aby si myslely, že jsou také LGBTQ, čímž by se mnohé automaticky vyřadily z reprodukce. Jde tudíž o cíleně depopulační politiku.

To, že se do podobných úchylností pouští také firmy, které se svými výrobky zaměřují na děti, je již celkem známá věc. A firma LEGO byla vždy v tomto směru velmi „pokroková.“

Společnost LEGO vyrábějící dětské hračky zveřejnila video „Pride“, ve kterém vystupují drag queens a dokonce i furries (většinou muži, kteří se převlékají za zvířata) v podobě hraček.

Ani LEGO nesmí opomíjet trans propagandu…

 

LEGO just released a LGBTQ+ Pride video with furries and drag queens marching: pic.twitter.com/ce1MBdxOpk

— End Wokeness (@EndWokeness) June 20, 2024

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie