Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lékař na Africké konferenci: Pandemická smlouva WHO si klade za cíl mrzačit a zabíjet a ustavit jednu světovou vládu

Minulý týden se konala konference zástupců parlamentů afrických zemí, což by pro nás coby Evropany vlastně ani nebylo příliš zajímavé, nicméně ve skutečnosti právě to, co tam zaznělo, dává velkou naději nejen Africe, ale i zbytku světa. Mimo mnoha dalších témat přišla na přetřes i Pandemická smlouva WHO a na ní bylo možné slyšet velmi […]
Menej ako 1 min. min.

Minulý týden se konala konference zástupců parlamentů afrických zemí, což by pro nás coby Evropany vlastně ani nebylo příliš zajímavé, nicméně ve skutečnosti právě to, co tam zaznělo, dává velkou naději nejen Africe, ale i zbytku světa.

Mimo mnoha dalších témat přišla na přetřes i Pandemická smlouva WHO a na ní bylo možné slyšet velmi drsnou kritiku jak Pandemické smlouvy, tak změn Mezinárodních zdravotních předpisů.

Právě tato odmítavá reakce – pokud rezonuje většinou afrických zemí – by prakticky zajistila, že alespoň jeden ze dvou uvedených dokumentů nebude schválen.

Pandemická smlouva totiž vyžaduje 2/3 souhlas členských zemí. A víme-li, že několik zemí světa – mimo jiné i Velká Británie, Nizozemsko či 11 sankcionovaných zemí – ji odmítá a další souhlas přehodnocují, pak by nesouhlas většiny afrických zemí znamenal, že alespoň Pandemická smlouva schvalováním neprojde.

Připomínám, že Afrika byla v opozici proti zbytku světa i za plandemie, genové injekce si tam nechalo dát jen cca 10% obyvatel.

Keňský lékař minulý týden prohlásil, že globalistická Světová zdravotnická organizace (WHO) navrhuje Pandemickou smlouvu  s cílem vydláždit cestu pro nový smrtící virus a vakcínu vyrobenou člověkem a také nastolit globální vládu podkopáním národní suverenity.

Dr. Wahome Ngare vysvětlil před Druhou africkou meziparlamentní konferencí o rodinných hodnotách a suverenitě, že skutečným účelem připravované smlouvy, která by dosáhla bezprecedentní lékařské kontroly WHO nad všemi jejími členskými zeměmi, je vylidňování planety.

Poukázal na to, že v Africe existuje značná historie snah o redukci populace. Vysvětlil, že rozloha Afriky se vejde do rozlohy USA, Číny, Indie a Japonska, ale žije v ní jen asi čtvrtina populace všech těchto zemí dohromady.

„Problémem jsou chamtiví globální korporátní vlastníci, kteří mají zájem přivlastnit si naše přírodní zdroje,“ řekl Dr. Ngare.

Doktor tvrdí, že probíhají snahy o redukci populace prostřednictvím válek, hladomorů, nemocí a dokonce i geneticky modifikovaných organismů (GMO), a vysvětluje:

„Největším problémem GMO je, že osivo je patentováno – je někým vlastněno. A jakmile ho budete používat dostatečně dlouho a vaše přirozené semeno zmizí, mohou své semeno stáhnout a zabít vás hladem.“

Ve skutečnosti iniciativy podporované Billem Gatesem v Africe prosazovaly GMO plodiny po celá léta pod záminkou, že to „ukončí hladovění v Africe“ a nyní jsou GMO plodiny vnucovány celému světu (pozn.: připomínám, že nedávno byly schváleny i pro EU).

Dr. Ngare dále uvedl, že vypuknutí COVID-19 bylo záměrně využito k vylidnění světa, a že to byla pouze předehra k tomu, co je plánováno po této další pandemické dohodě WHO.

Poznamenal, že během COVID-19 bylo lidem řečeno, že na virus zemře „děsivý“ počet lidí, a že nemoc je neléčitelná, a že „přirozená imunita nás nemůže ochránit.“

„Bylo nám řečeno, abychom si nepodávali ruce, bylo nám řečeno, abychom udržovali rozestupy, bylo nám řečeno, abychom zůstali doma… Kdybyste byli podrobeni tomuto psychologickému mučení po dobu šesti měsíců a pak by vám bylo řečeno, že existuje vakcína, co byste udělali? Běželi byste pro vakcínu!“ řekl Dr. Ngare.

„Očkování se pak v některých zemích „stalo povinným z donucení,“ protože pro přístup ke zboží a službám byl nutný důkaz o očkování,“ řekl Dr. Ngare a naznačil, že to ukazuje, že „konečnou hrou celého fiaska s covidem bylo očkovat všechny… O tom byl COVID.“

„Za prvé, pouze výrobci věděli, co přesně je ve vakcínách, a pouze laboratoře, které se podílely na jejich výrobě, měly povoleno tyto vakcíny testovat a zkoumat.

Údajný základ jejich užitečnosti byl také založen na chybném základě,“ prohlásil Dr. Ngare, protože spike protein vytvořený vakcínou byl modelován podle stejného proteinu, který způsobil onemocnění COVID-19.

„Očkování bylo také prosazováno spolu s tvrzením, že přirozená imunita nechrání – a přesto byla samotná vakcína založena na schopnosti těla vyvolat imunitní odpověď na patogen!“

„Ještě horší je, že údaje ze soudních procesů zveřejněných soudním příkazem v USA odhalily znepokojivé množství úmrtí a zranění způsobených přinejmenším injekcí společnosti Pfizer.“

Podle Dr. Ngareho zemřelo během studie 61 lidí na mrtvici a pět lidí zemřelo na poškození jater, zatímco 80 % těhotných matek přišlo o své děti během prvních tří měsíců těhotenství poté, co jim byly vstříknuty injekce proti COVIDu. Kromě toho injekce poškodily reprodukční systém mužů i žen, což poškodilo počet a pohyblivost spermií, vaječníky, menstruační cykly a placenty.

„To bylo známo v době registrace vakcín, ale nevěděli to lékaři,“ řekl Dr. Ngare.

Dále vyprávěl, jak v Africe dlouho existoval precedens vnucování zbytečných vakcín, stejně jako prosazování vakcín, které poškozují plodnost, zejména očkováním proti tetanu.

Podle Dr. Ngareho byly během kampaně za vymýcení tetanu v Africe ženy ve věku od 14 do 49 let každých šest měsíců očkovány proti tetanu, a to injekcemi, které byly ve skutečnosti antikoncepcí, aniž by o tom ženy věděly.

„Tato injekce byla záměrně navržena a vyvinuta OSN, WHO a Světovou bankou, aby snížila plodnost,“ dodal.

Lékař tvrdil, že byla publikována studie prokazující antikoncepční povahu těchto vakcín proti tetanu, která byla přečtena více než 300 000krát.

Dr. Ngare naznačil, že tyto snahy o vylidnění celého světa pomocí vakcín jsou precedenty pro nadcházející depopulační kampaň, která má být zahájena prostřednictvím Pandemické dohody.

„Dodatky k mezinárodním zdravotnickým předpisům určí, jak bude WHO zvládat pandemie nebo nemoci, které překračují hranice států,“ podle Dr. Ngareho.

„WHO se snaží zvýšit své pravomoci, aby generální ředitel mohl jednostranně prohlásit, že existuje pandemie, ať už skutečná nebo imaginární,“ řekl Dr. Ngare.

„V okamžiku, kdy to vyhlásí, mu nové předpisy umožní převzít odpovědnost za řízení pandemie v každé zemi, která je signatářem WHO.

Je to ředitel Tedros, kdo řekne, kdy se uzamknete, jestli budete moci někdy chodit do práce, jaké vakcíny dostanete,“ vysvětlil.

„Pokud WHO způsobí tolik škod svou současnou mocí, dokážete si představit, co by udělala, kdybyste jí skutečně dali více pravomocí?“ pokračoval.

„Můj závěr je, že WHO již není orgánem podporujícím zdraví. Stala se imperialistickou rukou globálních korporátních zájmů,“ řekl a dodal, že navrhovaná pandemická smlouva a MZP „mají za cíl dát WHO právní mandát k usnadnění vytvoření nové pandemie, používání nových umělých virů a používání očkování jako protiopatření, obojí je navrženo tak, aby snížilo světovou populaci prostřednictvím snížení porodnosti, mrzačení a zabíjení.“

„Dá to také WHO mandát k tomu, aby využila pandemie k nastolení jediné světové vlády tím, že zcela vymaže suverenitu členských států a zemí a naruší individuální svobody občanů,“ varoval.

Vyzval africké národy, aby se vyhnuly těmto obrovským škodám tím, že nejprve napíší „formálně WHO,“ aby odmítly dodatky a MZP, a poté „zvážily odchod z WHO do konce roku 2024, kdy má vstoupit v platnost pandemická smlouva.“

Lékař také vyzval africké země, aby „kolektivně vyzvaly k ukončení výzkumu gain-of-function,“ který je popisován jako absurdní a extrémně nebezpečný.

„Africké země by měly udělat krok a říct, že je zločinné, aby kdokoli trénoval viry a bakterie tak, aby útočily na lidské bytosti jako způsob, jak vytvořit vakcínu pro případ, že by virus unikl,“ řekl. „To je čarodějnictví. Není to léčba.“

Doporučil také africkým zemím, aby „kolektivně zacházely se všemi očkovacími programy jako s rizikem pro národní bezpečnost,“ a uvedl:

„Pokud nedokážete určit, co je ve vakcíně, která je podávána vašim lidem, můžete otevřít dveře ke zničení africké populace.“

Nakonec Dr. Ngare vyzval africké národy, aby „odmítly jakékoli propojení individuálních zdravotních záznamů, včetně záznamů o očkování, s digitálním ID, které je jim nyní vnucováno.“

„Vážené poslankyně, vážení poslanci, nedovolte vaší vládě, aby měla přístup k soukromým zdravotním informacím jako prostředek k rozhodování o tom, kdo dostane zdravotní služby nebo ne. Je to z lékařského hlediska neetické a je to proti základním lidským právům,“ řekl.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie