Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lékaři jsou znepokojeni záhadnou epidemií rakoviny: „Děje se něco ďábelského“

Někteří z předních světových lékařů upozorňují na „alarmující“ trend šíření případů rakoviny mezi pacienty mládšími než 50 let. Podrobnosti o epidemii turbo rakoviny jsou v ale mainstreamových médiích stále zamlčovány. Discernreport.com uvádí: O rozsahu problému svědčí i to, že roční míra výskytu rakoviny u Britů ve věku 25 až 49 let údajně dosáhla 162,4 případů […]
Menej ako 1 min. min.

Někteří z předních světových lékařů upozorňují na „alarmující“ trend šíření případů rakoviny mezi pacienty mládšími než 50 let.

Podrobnosti o epidemii turbo rakoviny jsou v ale mainstreamových médiích stále zamlčovány.

Discernreport.com uvádí: O rozsahu problému svědčí i to, že roční míra výskytu rakoviny u Britů ve věku 25 až 49 let údajně dosáhla 162,4 případů na 100 000 obyvatel. To představuje 22% nárůst oproti 90. letům minulého století. Na celosvětové úrovni studie zveřejněná v loňském roce v odborném lékařském časopise BMJ Oncology odhalila, že mezi lety 1990 a 2019 došlo k 79procentnímu nárůstu výskytu časných stadií rakoviny a k 27procentnímu nárůstu počtu úmrtí na rakovinu v časném stadiu.

Nádorová onemocnění, která byla dříve považována za častější u starších věkových skupin, jsou stále častěji diagnostikována u mladších dospělých. Příkladem je rakovina prsu, tlustého střeva a konečníku, jícnu, žaludku a slinivky břišní a další. Vzhledem k tomu, že systémy zdravotní péče se stále ještě snaží vzpamatovat z dopadů opatření zavedených během pandemie COVID-19, rostou obavy, že v následujících letech se zátěž národních ekonomik ještě zvýší.

Pokles obsahu živin v celosvětové nabídce potravin
Zatímco se o stravě hovoří jako o příčině nárůstu počtu případů rakoviny, zdá se, že důležité vědecké důkazy, které by mohly pomoci tento jev vysvětlit, jsou ignorovány. Zvláště důležité jsou studie provedené ve Spojených státech, Kanadě, Velké Británii, Nizozemsku, Finsku a dalších zemích, které ukazují, že obsah živin v celosvětové nabídce potravin za posledních 70 až 80 let výrazně poklesl. Mezi předpokládané příčiny tohoto stavu patří celosvětově rostoucí přechod k průmyslovým formám zemědělství.

V některých případech došlo k dramatickému snížení obsahu živin. Například v letech 1951-1999 klesl obsah vápníku v brokolici v Kanadě téměř o 63 %. Stejně tak obsah vitaminu A v Kanadské brokolici klesl o téměř 56 procent, obsah vitaminu B2 se snížil o téměř 43 procent a obsah vitaminu B1 o 40 procent.

Znepokojivé byly také změny obsahu živin v bramborách, kde obsah železa a vitaminu C klesl o více než 57 procent, vitaminu B2 o 50 procent, vitaminu B3 o 45 procent a, což je nejznepokojivější, vitaminu A o 100 procent. Vzhledem k tomu, že podobné snížení bylo zaznamenáno i v jiných zemích, je nemyslitelné, že by to nemělo negativní zdravotní důsledky.

Významné je, že výzkum buněčné medicíny Dr. Matthiase Ratha odhalil, že dlouhodobý nedostatek vitamínů, minerálů a dalších základních živin je hlavní příčinou chronických onemocnění, jako je rakovina. Na základě tohoto zjištění byla nyní úspěšně testována patentovaná kombinace živin proti více než 55 různým typům rakovinných buněk.

Špičkové vědecké studie provedené ve Výzkumném ústavu Dr. Ratha prokázaly, že tyto živiny jsou schopny inhibovat invazi a metastazování rakovinných buněk, jejich množení a růst, tvorbu nových cév pro výživu nádorů (angiogeneze) a také vyvolat přirozenou smrt rakovinných buněk (apoptózu).

Zvrácení celosvětového nárůstu počtu případů rakoviny bude vyžadovat zlepšení celosvětového příjmu živin. Dosažení tohoto cíle u lidí všech věkových kategorií by mohlo vést k výraznému snížení celkového počtu případů, včetně těch, které se nyní objevují u mladších lidí. K dosažení tohoto cíle by vlády měly kromě podpory a usnadnění používání vědecky podložených doplňků stravy zvážit také podporu ekologického zemědělství. Výzkumy ukazují, že organicky pěstované potraviny obsahují vyšší množství živin.

Vakcíny proti COVID-19 a „turbo rakovina“
Je také třeba přijmout opatření týkající se používání vakcín proti COVID-19 na bázi mRNA. Výzkum publikovaný v žurnálu Viruses naznačuje, že tyto experimentální injekce by mohly významně inhibovat opravu poškození DNA. Účinná oprava DNA – biologického softwaru každé buňky – je nezbytná pro udržení správné imunitní obrany a ochranu před mnoha nemocemi, včetně rakoviny.

V příštích letech by pokračující používání těchto vakcín zdaleka nezvrátilo nárůst výskytu rakoviny, naopak by mohlo počet případů ještě zvýšit. Někteří odborníci totiž již nyní dávají očkování do souvislosti s rychle se rozvíjejícími takzvanými „turbo rakovinami.“ V této souvislosti se v souvislosti s tím, že společnost Pfizer, která na mRNA vakcínách profituje, nedávno vsadila 43 miliard dolarů na to, že se v budoucnu bude rakovina vyskytovat stále častěji, objevují otázky, zda neví něco, co nezveřejnila.

Místo toho, aby se k farmaceutickému průmyslu přistupovalo jako k dobrotivým zachráncům lidstva, je načase, aby si vlády uvědomily, že zvrácení „epidemie“ rakoviny vyžaduje také konfrontaci se subjekty, které z ní profitují.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Lékaři jsou znepokojeni záhadnou epidemií rakoviny: „Děje se něco ďábelského“ first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie