Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lékařka během slyšení prozradila, jak společnost Pfizer manipulovala s testy vakcín tím, že zakrývala úmrtí

Během slyšení v australském senátu o nadměrné úmrtnosti anestezioložka Jeyanthi Kunadhasan odhalila, jak společnost Pfizer manipulovala s výsledky testů tím, že zakrývala úmrtí ve skupině očkovaných. Podle společnosti Pfizer zemřelo během testů vakcíny šest subjektů: čtyři ve skupině s placebem, dva ve skupině s vakcínou. Dalo by se říci, že to hovoří ve prospěch vakcín. […]
Menej ako 1 min. min.

Během slyšení v australském senátu o nadměrné úmrtnosti anestezioložka Jeyanthi Kunadhasan odhalila, jak společnost Pfizer manipulovala s výsledky testů tím, že zakrývala úmrtí ve skupině očkovaných.

Podle společnosti Pfizer zemřelo během testů vakcíny šest subjektů: čtyři ve skupině s placebem, dva ve skupině s vakcínou. Dalo by se říci, že to hovoří ve prospěch vakcín. Došlo však k 11 úmrtím, z nichž většina byla ve skupině očkovaných.

Během svého výzkumu se dr. Kunadhasanová dozvěděla o úmrtích ve skupině očkovaných, která nebyla hlášena. Informovala o tom australský registrační úřad TGA.

Úřad s tím nic neudělal, ale anestezioložka byla v roce 2022 šest měsíců vyšetřována AHPRA, která akredituje všechny poskytovatele zdravotní péče v Austrálii.

„Pokud během klinických testů mohou zamést úmrtí a výsledky pitvy pod koberec a ignorovat náhlá úmrtí, co ještě mohou skrývat?“ zeptala se lékařka.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie