Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Len 16-ročný mladík namieril BMW do skupiny ľudí, jeden človek skončil v nemocnici

Vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.
Menej ako 1 min. min.

27.5.2024 (SITA.sk) – Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline po vykonaní potrebných úkonov a zabezpečení dôkazov obvinil 16-ročného mladíka z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu a zo zločinu útoku na verejného činiteľa.

Podľa doteraz vykonaného vyšetrovania obvinený mladistvý v nedeľu 26. mája v skorých ranných hodinách pred ubytovacím zariadením v Liptovskom Mikuláši po predchádzajúcom hromadnom fyzickom konflikte riadil osobné motorové vozidlo značky BMW a svojou bezohľadnou jazdou ohrozoval prítomných, vrátane zasahujúceho policajta.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

„Počas jazdy obvinený zranil jednu osobu, ktorá bola prevezená do nemocnice. Zasahujúci policajti po predchádzajúcich výzvach na zastavenie vozidla použili varovné výstrely, ako aj výstrely na vozilo, po ktorých vodič s vozidlom nezastavil a pokračoval vo svojej bezohľadnej jazde,“ informovala o udalosti hovorkyňa žilinskej krajskej polície Gabriela Kremeňová. Vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú naďalej predmetom vyšetrovania.

Viac k témam: hovorkyňa žilinskej krajskej polície, mladistvý, Obvinenie, Pokus o vraždu
Zdroj: SITA.sk – Len 16-ročný mladík namieril BMW do skupiny ľudí, jeden človek skončil v nemocnici © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie