Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Len tak vyčistíte spálenú žehličku. Párkrát pretriem a špina sa mihne mihnutím oka

24.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Ako vyčistiť žehličku? Jej spálenie nezaberie veľa času a problém je na svete. Na čistenie však nepotrebujete drahé prípravky z obchodu. Vystačíte si s tým, čo máte v kuchyni. Vďaka tomu bude žehlička ako nová a vy veľa ušetríte. Ako vyčistiť žehličku?Foto: súkromný archív Nie každý si […]
Menej ako 1 min. min.

24.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív).

Ako vyčistiť žehličku? Jej spálenie nezaberie veľa času a problém je na svete. Na čistenie však nepotrebujete drahé prípravky z obchodu. Vystačíte si s tým, čo máte v kuchyni. Vďaka tomu bude žehlička ako nová a vy veľa ušetríte.

Ako vyčistiť žehličku?
Foto: súkromný archív

Nie každý si uvedomuje, že žehlička, ktorú máme doma, si vyžaduje pravidelné čistenie a správnu starostlivosť. Všetko preto, lebo len chvíľka nepozornosti spôsobí, že nepekne zhorí a už nebude slúžiť na rovnaký účel ako predtým.

Na žehlenom materiáli zanechá aj škaredé fľaky, ktorých sa možno už nikdy nezbavíte. Ako vyčistiť žehličku? Úloha nie je náročná. Potrebujete len chvíľku trpezlivosti a pár jednoduchých trikov.

Ako odstrániť spáleniny zo žehličky? Potrebujete len pár chvíľ a ten správny liek z kuchyne

Na vyčistenie žehličky od nečistôt a pripálenín nepotrebujete luxusné prípravky, pretože tie, ktoré fungujú, nájdete v kuchynskej skrinke. V tomto prípade hovoríme o obyčajnom octe. Čo presne robiť?

Najskôr zahrejte žehličku a odpojte ju. Potom namočte handričku do octu a potierajte žehliacu plochu, aby ste odstránili nečistoty. Pozor si však musíte dávať najmä na to, aby ste sa náhodou nepopálili.

Keď je zariadenie čisté, umyte ho handričkou namočenou v čistej vode, aby ste odstránili zvyšky octu. Nezabudnite povrch utrieť dosucha. Používajte na žehličky, ktoré majú teflónovú alebo keramickú žehliacu plochu. Na iných tento trik nemusí fungovať alebo ich môžete omylom poškodiť.

Ako odstrániť spáleniny zo žehličky?
Foto: shutterstock/New Africa

Ako vyčistiť žehličku? Jednoduché metódy sú najlepšie

Málokto vie, že efektívne riešenie na čistenie pripálenej žehličky nájdete aj v… lekárničke. Hovoríme o obyčajných tabletkách paracetamolu, ktoré má väčšina z nás doma. Stačí užiť jednu tabletu a spálený povrch poriadne potrieť. Najlepšie je to urobiť pomocou pinzety, pretože aj v tomto prípade by mal byť povrch teplý. Už po niekoľkých minútach si všimnete, že žehlička je úžasne čistá.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zoberiem dve z lekárničky a hodím ich do odtoku. Chvíľu to bublá a zožerie všetko svinstvo

Toto je spôsob čistenia podlahy, o ktorom ste nevedeli. Bude čistá a voňavá

The post Len tak vyčistíte spálenú žehličku. Párkrát pretriem a špina sa mihne mihnutím oka appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie