Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

…len taká krátka “odpoveď” pre frustrovaných týpkov z Progresívneho Slovenska, ktorí absolútne nehanebne napádajú mňa a moje kolegyne a kolegov zo “zneužíva…

…len taká krátka “odpoveď” pre frustrovaných týpkov z Progresívneho Slovenska, ktorí absolútne nehanebne napádajú mňa a moje kolegyne a kolegov zo “zneužívania atentátu” na NÁŠHO predsedu. Vy ste takí zúfalci, že keď ujo zradikalizovaný VAŠIMI klamstvami a kecami z VAŠICH mítingov, VAŠICH tlačoviek a VAŠICH novín chcel zavraždiť NÁŠHO predsedu, tak namiesto jedného veľkého PREPÁČTE, […]
Menej ako 1 min. min.

…len taká krátka “odpoveď” pre frustrovaných týpkov z Progresívneho Slovenska, ktorí absolútne nehanebne napádajú mňa a moje kolegyne a kolegov zo “zneužívania atentátu” na NÁŠHO predsedu.

Vy ste takí zúfalci, že keď ujo zradikalizovaný VAŠIMI klamstvami a kecami z VAŠICH mítingov, VAŠICH tlačoviek a VAŠICH novín chcel zavraždiť NÁŠHO predsedu, tak namiesto jedného veľkého PREPÁČTE, alebo teda po vašom SORRY, budete naďalej urážať mňa a kolegov.

Ja za svojimi kolegami stojím a budem stať, takže:

Lubošovi Bláhovi VY nemáte čo vyčítať. Na rozdiel od VAŠICH kandidátov je skúsený dlhoročný politik.
Erik Kaliňák získal viac preferenčných hlasov vo voľbách do NR SR ako všetci tí, ktorých ste dali VY na kandidátku do EP, dohromady.
Judita Laššaková je právnička a v EP robila odbornú asistentku poslankyni Fideszu, Livii Jaroka, ktorá k Fideszu prestúpila od liberalov, čo úplne chápem.
Katarina Roth Neveďalová má viac skúseností s politikou a s prácou v EP ako všetci VAŠI kandidáti do EP dokopy.

A áno, MY sme hrdí, že potom čo Roba chceli zabiť a nemože spolu s nami kampaňovať, je v našich myšlienkach a v debatách a v súboji proti VÁM s nami a my sme Za Roberta Fica. Tak si to zapamatajte, vy zákerní pozbieranci a myslite nato, že aj v EP to tak vždy bude.



Zdroj: Monika Beňová

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie