Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

LEPŠIA ZDRAVOTNÁ STAROSTLIVOSŤ O SENIOROV Dnes som spolu s mojím kolegom zo strany HLAS – sociálna demokracia ministrom Richard Raši navštívila Vysokošpec…

LEPŠIA ZDRAVOTNÁ STAROSTLIVOSŤ O SENIOROV Dnes som spolu s mojím kolegom zo strany HLAS – sociálna demokracia ministrom Richard Raši navštívila Vysokošpecializovaný odborný ústav geriatrický svätého Lukáša v Košiciach, kde nám vedenie nemocnice predstavilo novozrekonštruované oddelenie geriatrie a oddelenia rehabilitácie. Symbolicky sme poklepali základný kameň pri príležitosti zahájenia kompletnej rekonštrukcie týchto priestorov. Rekonštrukcia a modernizácia […]
Menej ako 1 min. min.

LEPŠIA ZDRAVOTNÁ STAROSTLIVOSŤ O SENIOROV

Dnes som spolu s mojím kolegom zo strany HLAS – sociálna demokracia ministrom Richard Raši navštívila Vysokošpecializovaný odborný ústav geriatrický svätého Lukáša v Košiciach, kde nám vedenie nemocnice predstavilo novozrekonštruované oddelenie geriatrie a oddelenia rehabilitácie. Symbolicky sme poklepali základný kameň pri príležitosti zahájenia kompletnej rekonštrukcie týchto priestorov.

Rekonštrukcia a modernizácia našich zdravotníckych zariadení je nevyhnutná pre zlepšovanie zdravotnej starostlivosti o pacientov. Aj vďaka financiám z Plán obnovy a odolnosti SR môžeme v tomto ústave zlepšiť podmienky pre poskytovanie špičkovej zdravotnej starostlivosti, a zároveň vytvoriť pracovné prostredie atraktívnejším pre zdravotníkov i pacientov.

Investícia za takmer 4,5 milióna eur prinesie modernizáciu vrátane výmeny okien, balkónov, strechy, zateplenia a ďalších stavebných prác, ako aj renováciu dvoch nemocničných oddelení. Starostlivosť o chronicky ťažko chorých a geriatrických pacientov je náročná a vyžaduje si nesmierne množstvo trpezlivosti a energie. Ďakujem všetkým zdravotníkom za ich neoceniteľnú a vytrvalú prácu.

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky







Zdroj: Zuzana Dolinková

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie