Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

LETNÝ KONCERT v Žarnovici

Mesto Žarnovica vás srdečne pozýva osláviť začiatok leta jedinečným Letným koncertom! V piatok 21. júna 2024 sa mestský športový areál premení na epicentrum zábavy, hudby a radosti. Program: 18:00 hod.: Koncert otvorí charizmatická Janka Krištof Lehotská, ktorá vás poteší svojimi melodickými pesničkami a vyčarí úsmev na tvári. 19:30 hod.: Ďalej vás roztancuje skupina Polemic so […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Žarnovica vás srdečne pozýva osláviť začiatok leta jedinečným Letným koncertom! V piatok 21. júna 2024 sa mestský športový areál premení na epicentrum zábavy, hudby a radosti.

Program:

18:00 hod.: Koncert otvorí charizmatická Janka Krištof Lehotská, ktorá vás poteší svojimi melodickými pesničkami a vyčarí úsmev na tvári.
19:30 hod.: Ďalej vás roztancuje skupina Polemic so svojimi obľúbenými hitmi.
21:00 hod.: Zážitok vyvrcholí s TwentyFive Expres Party, ktorá vás vtiahne do vlny nostalgie a okrem skvelých melódií vás poteší ohromujúcimi tanečnými vystúpeniami, iskrami a konfetami, ktoré rozžiaria vašu noc.

Ako informuje mesto Žarnovica, vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji na www.predpredaj.sk alebo od 7.5.2024 v Mestskej knižnici Žarnovica na adrese Dolná ulica 261/25. Cena vstupenky v predpredaji je 15 €, a na mieste v deň koncertu 17 €.

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť užiť si nezabudnuteľný večer plný hudby a zábavy pod letným nebom. Tešíme sa na vás!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie