Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Líčenie bude držať počas celej oslavy. Stačí jeden sprej

14.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/hedgehog94). Blíži sa sezóna svadieb, preto sa oplatí poznať trik na líčenie, vďaka ktorému bude vaše líčenie trvácne a svieže na každej párty. Pri správnom použití môže fixačný prípravok zabezpečiť wow efekt na dlhé hodiny. Pozrite si trik, ktorý používajú kozmetičky. Fixačná báza je základom každého make-upuFoto: shutterstock/hedgehog94 Oplatí […]
Menej ako 1 min. min.

14.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/hedgehog94).

Blíži sa sezóna svadieb, preto sa oplatí poznať trik na líčenie, vďaka ktorému bude vaše líčenie trvácne a svieže na každej párty. Pri správnom použití môže fixačný prípravok zabezpečiť wow efekt na dlhé hodiny. Pozrite si trik, ktorý používajú kozmetičky.

Fixačná báza je základom každého make-upu
Foto: shutterstock/hedgehog94

Oplatí sa používať fixačné prostriedky na make-up?

Fixačné prípravky na make-up, všeobecne známe ako fixátor, sú nevyhnutnou súčasťou starostlivosti o pleť pri aplikácii kozmetiky. Jeho hlavnou úlohou je nielen chrániť make-up, ale aj predĺžiť jeho trvanlivosť a dodať mu správnu povrchovú úpravu. Jeho funkčnosť oceníte najmä vtedy, keď sa chystáte na večierok, kde je dôležité zachovať svieži a bezchybný vzhľad počas mnohých hodín.

Je však dôležité si uvedomiť, že nie všetky fixačné prostriedky sú rovnako účinné a niektoré môžu dokonca prispieť k vysušeniu pokožky. Preto je dôležité vyberať si výrobky odporúčané odborníkmi a najlepšie také, ktoré obsahujú prírodné zložky, ako je kyselina hyalurónová, ktorá pokožku ďalej hydratuje a ošetruje.

Fixátor – jeho hlavnou úlohou je nielen chrániť make-up, ale aj predĺžiť jeho trvanlivosť a dodať mu správnu povrchovú úpravu
Foto: shutterstock/ViDI Studio

Je tiež dôležité si uvedomiť, že životnosť make-upu môže ovplyvniť mnoho faktorov, ako napríklad spôsob, akým sa staráme o svoju pleť, precíznosť nášho make-upu a kvalita kozmetiky, ktorú používame. Je preto dôležité, aby sme venovali pozornosť nielen samotnému fixačnému prípravku, ale aj celej rutine starostlivosti o pleť a kvalite produktov, ktoré na tvár aplikujeme.

Ktorý fixátor make-upu si vybrať?

Pri výbere fixačného prostriedku sa oplatí venovať pozornosť aj tomu, aké sú jeho vlastnosti. Niektoré môžu byť určené pre suchú pleť, vďaka čomu látky ako aloe vera hydratujú a spevňujú vzhľad pleti. Aj vďaka nemu vyzerá make-up lepšie a prirodzenejšie.

Tí, ktorí bojujú s mastnou pleťou, by sa však mali takejto kozmetike vyhýbať ako moru. Správny fixačný prípravok by nemal spôsobovať pocit ťažkosti alebo lepivosti. Takýto výrobok by sa mal rýchlo vstrebať, aby ho nebolo cítiť. Pohodlne sa budú používať hmlové fixačné prípravky alebo v spreji.

Večerné líčenie
Foto: shutterstock/marinafrost

Ako použiť fixačný prípravok, aby mi make-up vydržal celú noc?

Ak chceme dosiahnuť dokonalé nalíčenie, kľúčovým krokom je použitie fixačnej bázy. Aplikujeme ju na pleť hneď na začiatku. Potom môžeme prejsť k aplikácii celého make-upu. Je dobré chrániť make-up ľahkou vrstvou púdru, najlepšie transparentného alebo minerálneho.

Fixátor aplikujeme ako posledný, pričom sprej držíme zvyčajne asi 30 cm od tváre (podľa odporúčania výrobcu), aby sme zabezpečili rovnomerné a účinné krytie. Takto vytvoríme komplexnú bariéru, ktorá zafixuje náš make-up a udrží ho svieži počas celého večera.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Toto je môj obľúbený spôsob, ako získať žiarivú pleť. Rýchle, lacné a príjemné

Tento olej je najväčším spojencom žien po 60-tke. Dokáže si poradiť nielen s vráskami

The post Líčenie bude držať počas celej oslavy. Stačí jeden sprej appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie