Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Línia anjela strážneho. Čo znamená záhadné znamenie na vašej ruke? Zistite, či ho máte aj vy

30.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Takmer každý pozná veštenie, ale existuje typ veštenia, ktorý sa mierne líši od populárnych hier. Hovoríme o veštení z dlane. Ukazuje sa, že existuje takzvaná línia anjelov strážnych. Čo to znamená a môže to ovplyvniť šťastie? Tajomná línia anjela strážneho je darom. Máte ju na ruke? Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

30.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Takmer každý pozná veštenie, ale existuje typ veštenia, ktorý sa mierne líši od populárnych hier. Hovoríme o veštení z dlane. Ukazuje sa, že existuje takzvaná línia anjelov strážnych. Čo to znamená a môže to ovplyvniť šťastie?

Tajomná línia anjela strážneho je darom. Máte ju na ruke?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Veštenie z ruky alebo chiromantia je starobylé umenie výkladu čiar viditeľných na vnútornej strane ruky a na zápästí. S jeho pomocou je možné prečítať budúci osud človeka a zistiť, či ho čaká smola alebo šťastie. Takéto poznanie sa vzťahuje aj na charakter alebo schopnosti, o ktorých sme predtým možno ani netušili. Tajomná línia anjela strážneho je darom. Máte ju na ruke?

Ako vyzerá línia anjela strážneho a kto ju má na ruke?

Podľa rôznych povier má človek na svojom tele tri najdôležitejšie línie. Línia života neurčuje ani tak dĺžku života, ale množstvo energie, ktorú musíme v priebehu rokov spotrebovať. Línia srdca hovorí o láske – nielen o romantickej láske, ale aj o priateľstve a rodičovstve. Línia hlavy symbolizuje intelektuálne schopnosti človeka. Je tu však ešte jedna línia a to línia anjela strážcu. Táto línia je nenápadná a vedie paralelne s líniou života, ale je bližšie k palcu. Ak ju máte, určite neunikne vašej pozornosti.

Čo znamená záhadná línia anjela strážneho? Má mimoriadny význam

Ak je podľa viery veštcov línia anjela strážcu na pravej ruke, predstavuje to odmenu za dobre prežitú predchádzajúcu inkarnáciu. Ak je naopak na ľavej ruke, predstavuje milosť, ktorá sa dedí v ďalšej generácii po predkoch. Niektorí veria, že línia anjela strážcu je tiež darom, ktorý nesie mimoriadne schopnosti. Údajne ide len o legendu. Ľudia s čiarou na pravej aj ľavej ruke sa môžu považovať za šťastných.

Čo znamená záhadná línia anjela strážneho?
Foto: shutterstock/Nová Afrika

Odkiaľ pochádza názov línie anjela strážneho? Má osobitný význam

Niektorí ľudia zastávajú teóriu, že čiara vedľa palca je dar od ľudí, ktorí nie sú z tohto sveta. Odkazujú na predkov alebo na predchádzajúcu inkarnáciu. Vzhľadom na to, že sme obdarení magickými schopnosťami, možno povedať, že títo ľudia strážia svojich blízkych aj tým, že nás kontaktujú z iných svetov. Ak sú ich úmysly dobré, môžeme ich s istotou považovať za anjelov, ktorí nás strážia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Anjel strážny chce trom znameniam zverokruhu oznámiť niečo dôležité. Radšej buďte v strehu

Tieto znamenia zverokruhu sa považujú za drzé. Sú prekvapivo úprimné, pretože vždy hovoria, čo si myslia

The post Línia anjela strážneho. Čo znamená záhadné znamenie na vašej ruke? Zistite, či ho máte aj vy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie