Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lip oil nails sú hitom leta. Ľahké a všestranné. Perfektná manikúra na letnú dovolenku

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/5 second Studio). Minimalisti si teraz môžu začať mädliť ruky. Tohtoročné trendy sa im s príchodom leta hlboko poklonia. Trendsetterky sa zhodujú: zabudnite na chvíľu na farby a oddajte sa jemným, transparentným vzorom. Aká farba nechtov na leto 2024? Lip oil nails sú skutočným hitom. Nechty na leto 2024. […]
Menej ako 1 min. min.

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/5 second Studio).

Minimalisti si teraz môžu začať mädliť ruky. Tohtoročné trendy sa im s príchodom leta hlboko poklonia. Trendsetterky sa zhodujú: zabudnite na chvíľu na farby a oddajte sa jemným, transparentným vzorom. Aká farba nechtov na leto 2024? Lip oil nails sú skutočným hitom.

Nechty na leto 2024. Ľahká, všestranná manikúra na dovolenku.
Foto: shutterstock/5 second Studio

Manikúra na dovolenky, ktorá sa doteraz spájala so šialenstvom farieb a vzorov, sa v tejto sezóne stáva minulosťou. Výrazné, pútavé farby, ktoré boli doteraz obľúbenou voľbou pre dovolenkové nechty, ustupujú jednoduchosti. Tu prichádzajú na rad lip oil nails. Ešte nikdy neboli také ženské a zároveň minimalistické.

Aká farba nechtov na leto 2024? Minimalistky sa majú z čoho tešiť

Začiatkom roka, keď trendom v manikúre dominoval štýl leopardích mob wife style a nechty inšpirované leskom na pery, by málokto tipoval, že namiesto letného šialenstva po farbách a vzoroch sa trendsetterky jednomyseľne rozhodnú pre minimalizmus – hlasno propagujúc tento trend ako vzdialenú príbuznú lipgloss nail. Tu sú lip oil nails, minimalistické až do krajnosti.

Aká farba nechtov je trendová na leto? Jednoduchosť s wow efektom

Trendsetterky sa zhodujú – v prípade lip oil nails nejde ani tak o samotnú farbu, ale o povrchovú úpravu. Môžete si vybrať z púdrovo ružovej, mliečne bielej alebo jemnej béžovej, ale nebojte sa experimentovať ani s jemnou fialovou alebo zelenou. Trend inšpirovaný olejčekom na pery sa hodí k tlmeným, ako aj k trochu intenzívnejším farbám. Nezabudnite však, že toto leto sa snažíme o minimalizmus.

Skúsená manikérka nebude mať problém vytvoriť lip oil nails. Rovnaký efekt však môžete dosiahnuť aj v pohodlí domova. Tohtoročný hit v oblasti nechtového dizajnu je takmer triviálny na vytvorenie.

Začnite prípravou nechtovej platničky – je to jeden z najdôležitejších krokov. Dodajte nechtom správnu dĺžku a tvar, nalakujte ich a odstráňte kožičku. Potom siahnite po laku. Vyberte si svoj obľúbený lak, pričom majte na pamäti, že ak chcete byť trendy, mali by ste zvoliť mliečne biely, perleťový alebo jemne ružový.

Ak chcete dosiahnuť olejový efekt pier, použite vrchný lak. Tento výrobok zaručí lesklý povrch a vyzerá trochu ako želé. Keď nanesiete niekoľko vrstiev vrchného laku, dosiahnete ošetrujúci olejový efekt, o ktorom ste snívali. Hotovo!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto nechty zvýraznia opálenie a zároveň zoštíhlia vaše ruky

Požiadala som o nechty „Popoluška“. Takú peknú farbu som ešte nikdy nevidela. Žiaria už z diaľky

The post Lip oil nails sú hitom leta. Ľahké a všestranné. Perfektná manikúra na letnú dovolenku appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie