Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Literárno-hudobné popoludnie v Čiernej nad Tisou

Srdečne vás pozývame na literárno-hudobné popoludnie, ktoré sa uskutoční dňa 19. apríla 2024 o 15:00 hodine v Kultúrnom dome v Čiernej nad Tisou. Ako informuje mesto Čierna nad Tisou, toto kultúrne podujatie sa koná pri príležitosti "Svetového dňa kníh a autorských práv" a prinesie vám príjemné chvíle plné literárnych zážitkov a hudobnej atmosféry. Pripojte sa […]
Menej ako 1 min. min.

Srdečne vás pozývame na literárno-hudobné popoludnie, ktoré sa uskutoční dňa 19. apríla 2024 o 15:00 hodine v Kultúrnom dome v Čiernej nad Tisou.

Ako informuje mesto Čierna nad Tisou, toto kultúrne podujatie sa koná pri príležitosti “Svetového dňa kníh a autorských práv” a prinesie vám príjemné chvíle plné literárnych zážitkov a hudobnej atmosféry.

Pripojte sa k nám a oslavte spolu s nami význam literatúry a autorských práv prostredníctvom zaujímavých prednášok, čítaní z kníh a hudobných vystúpení. Naši hostia vás prenesú do sveta príbehov, myšlienok a melódií, ktoré budú inšpiratívnym sprievodcom pre váš duševný a umelecký rozvoj.

Toto literárno-hudobné podujatie je otvorené pre všetkých, ktorí majú záujem o kultúru a literatúru. Prineste so sebou svoju lásku k knihám a hudbe a zážitok z nášho popoludnia bude ešte intenzívnejší a hlbší.

Tešíme sa na vašu účasť!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie