Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lopez na maturite Affleckovho syna. Pri tom bol prichytený pár. Šokujúce

16.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@EntertainmentTonight shutterstock/Featureflash Photo Agency). Médiá opakujú príbeh o možnom rozvode Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Nedávno sa speváčka objavila na promócii Affleckovho syna. TMZ uvádza, že dvojica sa jeden druhému vyhýbala ako mor. Lopez sa zúčastnila na promócii školy Affleckovho syna. Prekvapivá správa.Foto: youtube.com/@EntertainmentTonight shutterstock/Featureflash Photo Agency Už niekoľko […]
Menej ako 1 min. min.

16.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@EntertainmentTonight shutterstock/Featureflash Photo Agency).

Médiá opakujú príbeh o možnom rozvode Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Nedávno sa speváčka objavila na promócii Affleckovho syna. TMZ uvádza, že dvojica sa jeden druhému vyhýbala ako mor.

Lopez sa zúčastnila na promócii školy Affleckovho syna. Prekvapivá správa.
Foto: youtube.com/@EntertainmentTonight shutterstock/Featureflash Photo Agency

Už niekoľko týždňov sa v médiách šíri vážna kríza vo vzťahu medzi Jennifer Lopez a Benom Affleckom. Najprv sa špekulovalo, že dvojica nevie komunikovať a neustále sa háda. Nedávno sa dokonca navrhoval blízky rozvod. Povesti podporili aj nedávne správy, že luxusná vila, ktorú speváčka a herec údajne kúpili v máji minulého roka, bola ponúknutá na predaj za viac ako 60 miliónov dolárov. Novinky tam nekončia.

Portál In Touch priniesol odhalenia o intímnom živote dvojice.

„Jennifer sa sťažovala, že Ben to v posteli nezvláda. Mal sa prestať snažiť a ako milenec sa stal nudným a lenivým. Už mesiace spí v úplne inej časti domu a ich intímny život je tento rok prakticky neexistujúci“

– dočítame sa na webe.

Ako môžete vidieť, bulvárne médiá medzi sebou súperia vo zverejňovaní nových odhalení a fanúšikovia hľadajú ďalšie dôkazy. Najnovšie sa Lopez zúčastnila na promócii syna Bena Afflecka, Samuela. Speváčka vyrazila na akciu so svojimi deťmi, Maxom a Emme.

Umlčalo to chvenie o kríze vo vzťahu Lopeza a Afflecka? Nič nemôže byť ďalej od pravdy.

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa vyhýbajú ako mor? Najnovšie správy sú znepokojujúce

Ako informoval TMZ, Jennfier Lopez bola prítomná na promócii syna Bena Afflecka, no pár vstúpil do budovy samostatnými vchodmi. Herca tam videli v spoločnosti jeho matky, bývalej manželky Jennifer Garner a ďalších detí páru – Fina a Violet.

Podľa zistení sa Lopez a Affleck nielenže od seba držali ďalej, ale dokonca sa spolu ani nerozprávali. Zaujímavosťou je, že pár stále nosí obrúčky. Podľa „Harper Bazar“ mali Affleck a Garner ísť po obrade do hercovej prenajatej vily a osláviť tam s rodinou promócie svojho syna.

POZRITE TIEŽ AJ: Zúrivá Jennifer Lopez PROSÍ fotografov, aby ju nechali na pokoji pri nakupovaní s jej dcérou (VIDEO)

Jennifer Lopez zrušila svoje turné. „Som úplne rozrušená a zničená“

Podľa bulvárnych denníkov je Jennifer Lopez zo súčasnej situácie vo vzťahu zdrvená.

„J. Lo mala záchvaty kriku a uprostred noci telefonovala v panike krízovým manažérom, aby zistila, ako bude túto situáciu verejne riešiť,“ povedal nedávno zdroj pre In Touch Weekly.

Keď sa v médiách objavila správa, že speváčka ruší svoje turné „This is Me. Live“, nikoho to zvlášť neprekvapilo. Vyjadrenie ohľadom zrušenia Lopezovej vystúpení sa objavilo v Daily Mail.

„Zástupcovia Live Nation (organizátor turné) oznámili, že letné turné Jennifer Lopez v roku 2024 v USA ‚This Is Me. Live‘ je zrušené. Jennifer si berie voľno, aby mohla byť so svojimi deťmi, rodinou a blízkymi priateľmi“

čítame.

Po zverejnení tejto informácie sa ozvala aj samotná speváčka a svojim fanúšikom sa prihovorila v emotívnom príspevku. „Som úplne rozrušená a zničená, že som vás sklamala. Prosím, vedzte, že by som to nerobila, keby som to nepovažovala za absolútne nevyhnutné. Sľubujem, že vám to vynahradím a budeme opäť všetci spolu. Všetkých vás veľmi ľúbim. Dobudúcna,“ napísala Jennifer Lopez.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vojvodkyňa Kate šepkala deťom pokyny. Všetko prezradila odborníčka na čítanie z pier

Jennifer Lopez zakázala zamestnancom nadväzovať… očný kontakt s ňou. Jeden z nich už kvôli tomu prišiel o prácu

The post Lopez na maturite Affleckovho syna. Pri tom bol prichytený pár. Šokujúce appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie