Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Luboš Blaha: Americký kongres schválil pomoc Banderovcom v deň Hitlerových narodenín

www.slovanskenoviny.sk/rss AMERICKÝ KONGRES SCHVÁLIL POMOC BANDEROVCOM NA HITLEROVE NARODENINY  1. Viete, v ktorý deň schválil americký Kongres 61 miliárd dolárov pre Ukrajinu? 20. apríla. 2. Viete, kedy sa narodil Adolf Hitler? 20. apríla 1889. 3. Ja nechcem hľadať žiadne veľké symboliky, ale máme na Slovensku politika, ktorý bol odsúdený za nejaké číselká, že áno. A […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

AMERICKÝ KONGRES SCHVÁLIL POMOC BANDEROVCOM NA HITLEROVE NARODENINY 

1. Viete, v ktorý deň schválil americký Kongres 61 miliárd dolárov pre Ukrajinu? 20. apríla.

2. Viete, kedy sa narodil Adolf Hitler? 20. apríla 1889.

3. Ja nechcem hľadať žiadne veľké symboliky, ale máme na Slovensku politika, ktorý bol odsúdený za nejaké číselká, že áno. A toto nevadí nikomu?

4. Američania schvália miliardový balík, namierený proti Rusku a dajú si záležať, aby to bolo v deň, ktorý symbolizuje nacistické zviera, ktoré vyvraždilo 27 miliónov obyvateľov ZSSR. Je to normálne?

5. A posielajú to režimu, ktorý sa nebráni oslavovať Banderu, kolaboranta s nacistami, ktorého zvery páchali vojnové zločiny proti Rusom, Židom, Poliakom aj Slovákom.

6. A v ten istý deň Američania posielajú peniaze Izraelu, ktorý podľa viacerých kruhov z OSN pácha genocídu na palestínskom národe.

7. A zase ten magický dátum – 20. apríl. Deň, keď sa narodilo monštrum, ktoré spáchalo genocídu na národoch, ktoré takisto považoval za menejcenné.

8. Do tretice – Američania schválili aj balík proti Číne. Len pripomínam, že Hitlerov spojenec, Japonsko, počas druhej svetovej vojny vyvraždil v Číne desiatky miliónov ľudí.

9. Strašná symbolika. Normálne sa z nej až zdvíha žalúdok. To ste si v USA fakt mohli odpustiť.

10. A miestni fašisti na Slovensku tlieskajú. Lebo nenávidia Rusov tak, ako istý rakúsky pánko s adolfúzom, ktorý sa narodil 20. apríla 1889.

11. Tak čo, budeme ich zatvárať za symboliku? Keď je to už taká móda na Slovensku hrať sa s číselkami? Kde ste, vy progresívni prokurátori a sudcovia? Toto odrazu nevadí?

12. Vždy som nenávidel fašizmus a hovorím to s plnou vážnosťou – neverím, že ten dátum 20. apríl je náhodou.

13. A verím, že v USA je stále dosť takých, ktorí sú presvedčení, že Hitler nás mal vyhladiť – nielen Rusov, ale všetkých Slovanov.

14. A dnes posielajú miliardy na Ukrajinu nie preto, že by v tom boli nejaké humanistické ideály. Jednoducho nenávidia Rusov, to je celé.

15. Presne to majú spoločné s nacistickým bastardom, čo chcel Rusov poraziť v druhej svetovej vojne.

Spomeňte si na to, ako vďaka Rusom dopadol, vy novodobí fašisti. Dopadnete tak isto. Vaše krvavé prachy vám nepomôžu – no pasarán

ZDROJ: telegram Luboš Blaha

Príspevok Luboš Blaha: Americký kongres schválil pomoc Banderovcom v deň Hitlerových narodenín je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie