Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ľuboš Blaha: KOĽKO VÝPRASKOV EŠTE POTREBUJETE, SLNIEČKARI, ABY STE POCHOPILI, ŽE SLOVÁCI VÁS NECHCÚ?

Arogancia liberálnej kaviarne pokračuje. Prehrali dve voľby po sebe a naďalej sa tvária, že majú jediní patent na rozum. Makara na RTVS skáče po Matušovi Šutajovi Eštokovi ako besný pes. Vypínam. 1. Prezidentské voľby opäť ukázali, že progresívci žijú v totálnej bubline. Dva týždne tu otvárali šampanské, vysmievali sa nám, oslavovali – a bum, sfúkli sme ich ako […]
Menej ako 1 min. min.

Arogancia liberálnej kaviarne pokračuje. Prehrali dve voľby po sebe a naďalej sa tvária, že majú jediní patent na rozum. Makara na RTVS skáče po Matušovi Šutajovi Eštokovi ako besný pes. Vypínam.

1. Prezidentské voľby opäť ukázali, že progresívci žijú v totálnej bubline. Dva týždne tu otvárali šampanské, vysmievali sa nám, oslavovali – a bum, sfúkli sme ich ako sviecu.

2. A teraz médiá ponúkajú tých istých akože-politológov a sociológov, ktorí tu podsúvali, že vyhrá Korčok a prezentovali absurdné prieskumy a exit-polly. Nehanbia sa?

3. Oni Slovensku vôbec nerozumejú. Žijú v liberálnej bubline, ktorá Slovákmi pohŕda. Dokola prehrávajú, dokola zlyhávajú a aj tak majú privilégium ďalej mudrovať. Kto ich ešte berie vážne?

4. Ľudia na nich už kašľú. Už si ani nezapínajú telky. Sú na sieťach, sledujú alternatívu. A áno, kľúčovú úlohu v týchto voľbách zohrala alternatíva. A všetci o tom mlčia, lebo sa boja si to priznať.

5. Všetky liberálne médiá tu osem mesiacov tvrdo kopali za Korčoka. Na plný plyn. A aj tak sme ich porazili a Peter Pellegrini triumfálne vyhral. Toto je kolosálna prehra kaviarne.

6. A teraz vyplakávajú. Korčok sa psychicky zrútil a vo volebnú noc tam s trasúcim hlasom kuvikal, že on nám svoju prehru nezabudne. Trapas roka.

7. Keď sa niekto ako malé dieťa nevie preniesť ani cez svoju prehru. Prehral si v človečku, tak sa rozplačeš a zrúcaš všetkých panáčikov. Fakt dospelé, Ivanko.

8. V týchto voľbách predovšetkým zlyhala opozičná politika totálnej vojny. Ľudia sú unavení z toho ich džihádu proti Smeru.

9. Po mesiacoch šialených parlamentných obštrukcií, pokusov o majdan a nenávisti v uliciach si ľudia povedali – už vás máme, slniečkari, plné zuby.

10. A oni sa vôbec nepoučili. Progresívne Slovensko sa ďalej vyhráža, že bude ďalej blokovať parlament a vraj budú ešte zbesilejší – oni nič nepochopili. A preto budú ďalej prehrávať.

11. Slováci už majú po krk toho, že slniečkari nemajú úctu k výsledkom volieb a k demokracii. Nevedia rešpektovať, že prehrajú. Inafantilní fanatici.

12. Hrajú sa na zvestovateľov jedinej neoliberálnej pravdy a mentálne majú ďaleko bližšie k totalite, ako k demokratickej politickej súťaži.

13. Ľudia dali prednosť rešpektu, pokoju a mieru. Darmo slniečkari vyplakávajú – ľudia vedia, že oni sú vojna a my sme mier.

14. V porovnaní s prvým kolom sa nám podarilo zmobilizovať všetkých voličov Smeru, ako aj celý národno-ľavicový tábor. To rozhodlo. Ďakujem za to, priatelia!

15.  A prosím, slniečkari, nesprávajte sa ako rozmaznaní frackovia. Prečo napríklad Čaputová okamžite letela za českým prezidentom Pavlom, keď vyhral, ale slovenskému prezidentovi Pellegrinimu nevedela prísť stisnúť ruku?

Liberáli a vojnoví štváči dostali strašný výprask. Nebola to tesnotka, ale vyše 6 percent. Koľko výpraskov ešte chcete, aby ste pochopili, že ľudia vás nechcú, slniečkari? 😉

VENCEREMOS

Ľuboš Blaha

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie