Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ľudia narodení v týchto mesiacoch sú výnimoční. Ste aj vy tá „vyvolená“?

21.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sjale). Podľa rôznych ľudových predstáv alebo astrológie sa ľudia narodení v určitých mesiacoch, v určitom ročnom období, vyznačujú niečím zvláštnym. Akí sú teda ľudia, ktorí sa narodili na jar? Jeden mesiac dokáže určiť ich povahové črty. Akí sú ľudia, ktorí sa narodili na jar?Foto: shutterstock/Sjale Akí sú ľudia narodení […]
Menej ako 1 min. min.

21.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sjale).

Podľa rôznych ľudových predstáv alebo astrológie sa ľudia narodení v určitých mesiacoch, v určitom ročnom období, vyznačujú niečím zvláštnym. Akí sú teda ľudia, ktorí sa narodili na jar? Jeden mesiac dokáže určiť ich povahové črty.

Akí sú ľudia, ktorí sa narodili na jar?
Foto: shutterstock/Sjale

Akí sú ľudia narodení na jar?

Jar je ročné obdobie, na ktoré sa mnohí ľudia tešia po období zimnej stagnácie. Vtedy všetko opäť ožíva a životodarné Slnko prebúdza v ľuďoch energiu. Podľa rôznych ľudových predstáv, ale aj podľa astrológie rovnakú energiu hlboko v duši od samého začiatku.

Ale je to len viera, ktorá hovorí o jedinečnosti jarných detí? Štúdia uskutočnená na Univerzite Britskej Kolumbie v Kanade poskytuje na túto otázku trochu vedeckejší pohľad. Tamojší výskumníci sa rozhodli zistiť, v ktorých mesiacoch sa narodilo najviac generálnych riaditeľov veľkých spoločností.

Zistilo sa, že ľudia narodení na jar sú považovaní za vyspelejších a intelektuálne rozvinutejších ako tí, ktorí sa narodili v lete, na jeseň alebo v zime. Preto môžu dosahovať lepšie študijné výsledky a v budúcnosti majú šancu na lepšie zamestnanie.

Čo viac možno povedať o ľuďoch narodených v marci, apríli, máji a v prvej polovici júna?

Barani sú nezávislí, spontánni a vášniví.
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Osoby narodené v druhej polovici marca a v apríli majú ohnivý temperament.

V dňoch 20.-21. marca vítame jar a nie nadarmo sa práve v tomto období rodí najviac „ohnivých“ ľudí. Tí, ktorí sa narodili po 21. marci, sú zverokruhoví Barani, ktorým vládne živel ohňa. Je to významné, pretože v ich temperamente tlejú uhlíky. Sú rozhodne nezávislí, spontánni a vášniví. Vďaka svojej životnej sile sa často predbiehajú a získavajú to, čo chcú. Ľudia narodení v druhej polovici marca a prvej polovici apríla sú optimistickí a keď na svojej životnej ceste narazia na prekážku, berú ju skôr ako výzvu než ako problém. Sú mimoriadne odolní voči stresu a v situácii, keď mnohí ľudia strácajú zdravý rozum, dokážu prekvapiť svojím analytickým myslením. Z tohto dôvodu sa o nich hovorí aj ako o „odvážnych“. Neboja sa nových dobrodružstiev a zmien.

Ľudia narodení v máji sú pokojní a sebavedomí

Osoby narodené v máji sa označujú za vyrovnané, stabilné a pokojné. Býci, ktorí sa narodili medzi 20. aprílom a 20. májom, prejavujú pragmatický prístup k životu a dokonca milujú stabilitu. Ako pokojné, dôstojné býky kráčajú životom pomaly a cenia si luxusný život. Toto zemské znamenie zverokruhu miluje súlad s prírodou, čo mu dodáva pokoj a pocit harmónie.

Mienka ostatných nie je pre nich najdôležitejšia. To okrem iného svedčí o ich sebadôvere. Podobne ako ľudia narodení v marci a apríli sú húževnatí a dokážu veľa vydržať. Vyznačujú sa silnou psychikou a vynaliezavosťou. Tieto vlastnosti výborne využívajú v práci, hoci ich kariéra nikdy nie je taká impulzívna, ako to môže byť u ľudí v ohnivých znameniach zverokruhu. Zemitý Býk má aj dostatočnú dávku empatie, ktorá sa prejavuje nielen voči ľuďom, ale aj voči prírode, zvieratám. Túto vrodenú dobrotu prejavujú aj pri budovaní vzťahov, priateľských i romantických.

Narodení v júni sú vtipné spoločenské duše.

Ľudia narodení v júni sú označovaní za „dušu večierkov“.
Foto: shutterstock/Pressmaster

Skupinu jarných detí uzatvárajú ľudia, ktorí sa narodili v prvej polovici júna. Sú to ľudia, ktorí žijú na rozhraní medzi životodarnou jarou a horúcim letom. Ľudia, ktorí sa narodili medzi 21. májom a 21. júnom, sú zverokruhoví Blíženci.

Toto vzdušné znamenie zverokruhu sa spája predovšetkým s radosťou a zmyslom pre humor. Ľudia v júni sú označovaní za „dušu večierkov“, pretože milujú každé stretnutie, kde môžu viesť nenútené rozhovory a iskriť svojím vtipom.

Narodili sa s posledným závanom jari a veľký úspech nájdu v práci s ľuďmi alebo na javisku. Sú stvorení pre divadlo, stand-up alebo kabaret. Niekedy však môže byť táto túžba byť s ľuďmi nebezpečná, pretože Blíženci sa môžu uchýliť k manipulácii alebo v druhých vzbudiť ľútosť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Narodili ste sa v máji? Váš mesiac narodenia o vás vypovedá viac, ako si myslíte

Tieto znamenia zverokruhu zažijú v máji veľkolepé zmeny. Ste na zozname?

The post Ľudia narodení v týchto mesiacoch sú výnimoční. Ste aj vy tá „vyvolená“? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie