Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ľudia začali dávať alobal do ovládača od TV. Rieši to otravný problém

Hliníková fólia je vo väčšine slovenských domácností takým obľúbeným výrobkom, že jej použitie netreba nikomu vysvetľovať. Množstvo jej využití však rozhodne presahuje kulinárske riešenia. Povedzme viac – s istotou možno povedať, že hliníková fólia je jedným z najvšestrannejších predmetov v domácnosti, rovnako ako povestné „kladivo a lepiaca páska“. Vedeli ste, že pomocou hliníkovej fólie môžete […]
Menej ako 1 min. min.

Hliníková fólia je vo väčšine slovenských domácností takým obľúbeným výrobkom, že jej použitie netreba nikomu vysvetľovať. Množstvo jej využití však rozhodne presahuje kulinárske riešenia.

Povedzme viac – s istotou možno povedať, že hliníková fólia je jedným z najvšestrannejších predmetov v domácnosti, rovnako ako povestné „kladivo a lepiaca páska“. Vedeli ste, že pomocou hliníkovej fólie môžete dokonca opraviť diaľkový ovládač televízora?

Použitie hliníkovej fólie

Netreba veľa hovoriť – bez hliníkovej fólie si mnohí z nás nevedia predstaviť fungovanie v kuchyni. Veď práve do nej často balíme potraviny a používame ju na zakrývanie šalátov v chladničke, aby nevyschli.

Ak ste fanúšikom „domáceho kebabu“, určite vám hliníková fólia nie je cudzia. Nie je nič príjemnejšie ako jesť domáci wrap bez obáv, že vám cez tortillu vyteká prebytočná omáčka a zašpiní vás.

Ak sledujete obsah, ktorý uverejňujeme, určite viete, že hliníková fólia má oveľa viac využití, ako je jej pôvodný účel.

Dokáže hliníková fólia opraviť diaľkové ovládanie?

Vedeli ste, že hliníková fólia je vhodná napríklad na opravu diaľkového ovládania? Ak sa vám náhle vybijú batérie a nemôžete nájsť vhodný model „tuškovej baterky“, použite hliníkovú fóliu.

Predstavte si, že ak nájdete najmenšiu batériu typu AAA, vložíte ju do diaľkového ovládača a medzi konce vložíte zrolovanú hliníkovú fóliu, batéria (aj keď príliš malá) bude napájať vaše zariadenie.

Preskúmajte ďalšie spôsoby použitia hliníkovej fólie

Ako už bolo spomenuté, hliníková fólia má mnoho spôsobov použitia. Môžete ho napríklad použiť na čistenie grilovacích roštov, ak ho zrolujete do guľôčky a použijete ako čistič grilu.

Hliníková fólia zrolovaná do gule a hodená do práčky zabráni tomu, aby sa vaše oblečenie elektrizovalo. A keď sa použije na čistenie kúpeľňových armatúr, je ideálna na odstraňovanie usadenín vody.

Ako vidíte, hliníková fólia je neuveriteľne všestranný materiál, ktorý sa dá použiť mnohými rôznymi spôsobmi. Ak poznáte nejaké neobvyklé aplikácie, podeľte sa s nami o ne v komentároch.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie