Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ľudské zoologické záhrady hanebná, skrytá história

www.slovanskenoviny.sk/rss Belgicko v roku 1858, nóbl a bohatý západný svet sa zabával chodením do zoologických záhrad, kde namiesto zvierat boli ľudia. Do centra dnešnej Európskej únie, Bruselu, miesta presadzovania ľudských práv, rovnosti, ľudskosti, boli násilne privážaní a vystavovaní ľudia z Afriky ako nezvyčajné, nevídané zvieratá Táto neľudská, snobská zábava bola v 19. storočí veľmi populárna […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Belgicko v roku 1858, nóbl a bohatý západný svet sa zabával chodením do zoologických záhrad, kde namiesto zvierat boli ľudia. Do centra dnešnej Európskej únie, Bruselu, miesta presadzovania ľudských práv, rovnosti, ľudskosti, boli násilne privážaní a vystavovaní ľudia z Afriky ako nezvyčajné, nevídané zvieratá Táto neľudská, snobská zábava bola v 19. storočí veľmi populárna a XX do konca druhej svetovej vojny. „Divosi“ a „barbari“ boli domorodci z kolónií.

Ľudské zoologické záhrady mali ukázať pokrok európskej civilizácie a zdôrazniť kultúrne rozdiely medzi „my“ a „nimi“.

Paríž, Hamburg, Antverpy, Barcelona, ​​​​Londýn, Miláno,

V New Yorku sa samozrejme okrem afrických kmeňov ukázali aj Indiáni, Eskimáci, kmene z ostrovov v Pacifiku, ale aj austrálski domorodci.

V roku 1914 bolo v Nórsku zorganizované podujatie, na ktorom 80 ľudí zo Senegalu počas piatich mesiacov prezentovalo živé exponáty vykonávajúce každodenné úlohy, niečo ako dnešné reality show. Cez drevené ploty sa im Nóri posmievali, smiali a ponižovali. Viac ako polovica vtedajšieho nórskeho obyvateľstva platila vstupné na túto strašidelnú párty. Viac ako 18 miliónov ľudí navštívilo svetovú výstavu v Paríži v roku 1889, kde bola hlavnou atrakciou výstava 400 ľudí z francúzskych kolónií. 

Táto hanebná história západnej „civilizácie“ bola zabudnutá a skrytá.

/ slovanskenoviny.sk /

https://t.me/slovanskenoviny

Príspevok Ľudské zoologické záhrady hanebná, skrytá história je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie