Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lukáš Machala: IMPOTENTNÁ DISKUSIA O RTVS

Verejnoprávna RTVS zorganizovala verejné vyplakávanie o tom, ako by mala táto inštitúcia fungovať v budúcnosti. Som rád, že sme ako predstavitelia Ministerstva kultúry Slovenskej republiky odmietli účasť v takejto jalovej diskusii, kde sa všetci navzájom hladkajú, akí su geniálni, profesionálni, etickí, objektívni, pluralitní … jednoducho jednotky. Takúto verejnú trápnosť som už dlho nevidel a nepočul. […]
Menej ako 1 min. min.

Verejnoprávna RTVS zorganizovala verejné vyplakávanie o tom, ako by mala táto inštitúcia fungovať v budúcnosti. Som rád, že sme ako predstavitelia Ministerstva kultúry Slovenskej republiky odmietli účasť v takejto jalovej diskusii, kde sa všetci navzájom hladkajú, akí su geniálni, profesionálni, etickí, objektívni, pluralitní … jednoducho jednotky.

Takúto verejnú trápnosť som už dlho nevidel a nepočul. RTVS je hlasná trúba progresívnej politiky, sú neobjektívni, neféroví a hlavne neprofesionálni. Ľutujem tých zamestnancov RTVS, ktorí sú rukojemníkmi súčasného manažmentu, ktorý slúži propagande Progresívneho Slovenska. Keby sme v tom štúdiu teraz sedeli, robili by sme len boxovacie vrece, do ktorého by všetci účastníci unisono udierali.

RTVS nekráča správnou cestou. Je to hlasná trúba jedného svetonázoru a vytvára umelý dojem svojho ohrozenia. Pre mňa je to dôkaz toho, že v tejto verejnoprávnej inštitúcii treba riadne vyvetrať. Je tam totiž cítiť puch arogancie, nadradenosti a názorovej totality….

JUDr. Lukáš Machala

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie