Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Lukáš Machala: RENAULT, SKONČIL SI! BOJKOT!

Táto neokoloniálna francúzska automobilka si dovolila SEGREGOVAŤ špičkového slovenského športovca na základe jeho politického presvedčenia. Nielen že predstavitelia tejto “automobilky” hrubo porušili článok 12, odsek 2 Ústavy cit.:” Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný […]
Menej ako 1 min. min.

Táto neokoloniálna francúzska automobilka si dovolila SEGREGOVAŤ špičkového slovenského športovca na základe jeho politického presvedčenia.

Nielen že predstavitelia tejto “automobilky” hrubo porušili článok 12, odsek 2 Ústavy cit.:” Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.” Ako aj článok 12, odsek 4, cit.: “Nikomu nesmie byť spôsobená ujma na právach pre to, že uplatňuje svoje základné práva a slobody.”

Pán ATTILA VÉGH má moje sympatie. Jednak preto, že je to slovenský Maďar hlásiaci sa hrdo k Slovensku, jednak preto, lebo je výborný športovec a jednak preto, lebo ako občan mal odvahu vyjadriť svoj názor verejne.

Progresívni Súdruhovia a Súdružky z Renaultu, NECHAJTE SI SVOJE ŠROTY V AUTOSALÓNOCH. Hrdí Slováci vaše plechové škaredé krabice kupovať už nebudú.

Vyzývam každého hrdého a slobodného občana Slovenskej republiky, aby využil svoje ústavné právo na odpor a TRVALO BOJKOTOVAL VŠETKY PRODUKTY SKUPINY RENAULT!

Nepotrebujeme tu francúzsky ani iný neokolonializmus. Stačilo vašej nadradenosti, nafúkanosti a arogancie.

Attila VÉGH, sme s Vami!

JUDr. Lukáš Machala

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie